Connect with us

Hír

Arians távozik év végén?

Bruce Arians kétszer nyerte már el az Év Edzője díjat és két éve még főcsoportdöntőbe vezette a Cardinalst. Most viszont úgy tűnik, hogy év végén távozik a csapattól, közös megegyezéssel. Legalábbis a Pro Football Weekly információi szerint, így egyelőre kisebb fenntartással kezeljük ezt a hírt, hiszen nagyobb forrás még nem hozta ezt le. Ettől függetlenül volt már szó ilyesmiről a szezon során, pedzegették többen is Arians visszavonulását, ami nem is lenne túl meglepő igazából, hiszen 65 éves már a mester és volt több egészségügyi problémája is az utóbbi időben.

 

 

Arians 48-30-1-es mérleggel rendelkezik a Cardinals főedzőjeként, de tavaly csak egy 7-8-1-es eredmény jött össze, idén pedig 7-8-cal állnak, de a hétből öt győzelem a Colts, a Giants, a Buccaneers és a 49ers ellen jött, akik mind a top10-ben fognak húzni a 2018-as játékosbörzén.

 

A hírek szerint Arians maga mondana fel, de Steve Keim general manager és Michael Bidwell tulajdonos nem túlzottan haragszik emiatt, ők is örülnének egy kis vérfrissítésnek a csapat körül. Ez a döntés egyébként olyan szempontból is érdekes lehet, hogy Arians lemondása csökkentené az esélyét annak, hogy a jövőbeli Hall of Famer elkapót, Larry Fitzgeraldot is látjuk még a pályán jövőre, a nemrég aláírt szerződéshosszabbítása ellenére.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!