Connect with us

Hír

Brady nagyon örül Garoppolo sikerének

Tom Brady és Jimmy Garoppolo három és fél éven át voltak csapattársak, akik együtt töltötték legtöbb napjukat az edzőpályán. Októberben azonban a Patriots elcserélte Garoppolót San Franciscóba, aki végül hozzá is segítette korábbi csapatát egy pihenőhéthez a vártnál korábban. Ezen felül Garoppolo remekül is játszik – még mindig nem kapott ki karrierje során -, Tom Brady pedig ennek is és az extra pihenőnek is nagyon örül.

 

 

Remek munkát végzett. Ki kell menni a pályára, megragadni az alkalmat, hogy játssz és meccseket nyerj. Mind ezért vagyunk itt. Jó volt látni, hogy megverték a Jacksonville-t, ezzel nekünk is sokat segítettek. Nagyon örülök Jimmy sikereinek, nagyon keményen dolgozott értük. Ez pedig meglátszik a pályán is.

 

Nagyon úgy tűnik jelenleg, hogy a Patriots tényleg két kiváló irányítót tudhatott magáénak, de egyszerűen nem volt rá esélyük, hogy mindkettejüket megtartsák. Vajon Brady visszavonulásakor fogni fogják a fejüket a Pats szurkolói, hogy miért engedték el Garoppolót? Vagy mit kell tennie Bradynek még mielőtt szögre akasztja a cipőjét, hogy kompenzálja a jövőbeli sikerek esetleges elmaradását és azt mondhassa mindenki, hogy megérte elcserélni Garoppolót, ahelyett hogy például egy évig még a franchise tag alatt a padon tartják és utána bedobják Brady helyére?

 

Kicsit költői kérdések ezek, mégis érdekelne a véleményetek a témával kapcsolatban, úgyhogy kommentek közt várom a válaszaitok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group