Connect with us

Hír

Bortles: Ha ez nem elég, ahogy most játszottam, akkor nem tudom mi az

Blake Bortles az elmúlt három mérkőzésen olyat csinált, amit abszolút nem vártunk tőle. Nem csak hiba nélkül játszott, de magabiztosan vezette a csapatát és talán minden más irányítónál jobb teljesítményt nyújtott ebben a periódusban. Ezzel pedig elérte, hogy valódi Super Bowl esélyes csapatnak nézzék a Jaguarst, mert a védelem az eddig is kihívóvá tette őket.

 

 

Valószínűleg ő maga is tisztában van a teljesítményével és végre volt alkalma is kicsit odaszólni a kétkedőknek, akik továbbra sem ismerik el. Earl Thomas és Jadeveon Clowney is kemény szavakkal illették Bortlest, akinek végre alkalma volt válaszolni.

 

Ha ahogy most játszom (játszunk) az egy marék szemét, akkor én meg vagyok elégedve a szemét jelzővel. Engem mindig arra tanítottak, hogy add meg a tiszteletet azoknak, akik ellen játszol, még akkor is mikor legyőznek téged. Úgy tűnik vannak, akik mást tanultak. Megvan a joguk kinyilvánítani a véleményüket.

 

Ebben a szituációban egyet kell értenem Bortles véleményével. Még ha Thomas és Clowney valóban úgy gondolja továbbra is, hogy Bortles nem jó irányító, kicsit keserű a szőlő számukra és ezért nyilatkoztak kicsit tiszteletlenül róla.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!