Connect with us

Hír

BREAKING: Rodgers is back!

Maga Aaron Rodgers kürtölte világgá a hírt Instagram oldalán, hogy az orvosoktól megkapta a zöld lámpát, tehát visszatérhet a pályára és Ian Rapoport már azt is tudja, hogy Rodgers fog kezdeni a Panthers elleni találkozón most vasárnap.

 

 

 

Rodgers 9 hete törte el a kulcscsontját és 9 csavar, illetve pár lemez kellett ahhoz, hogy helyrerakják. A Packers jelenleg 7-6-tal áll és nagyon nehéz dolguk lesz a szezon végén. Az NFC legerősebb csapatai közül kettővel, a Panthersszel és a Vikingsszal is játszaniuk kell, illetve a mindig veszélyes Lionst is meg kell verniük, hogy egyáltalán esélyük legyen a rájátszásra. És ez sem feltétlen elég, hiszen más csapatoktól is szükségük lesz még egy kis segítségre. A Packersnek tehát most vasárnap megkezdődik a rájátszás, mostantól minden meccs élet-halál harc.

 

Rodgers felépülésével egyébként az is eldőlt, hogy ezt a találkozót adjuk vasárnap 19 órától a Kandalló Kézműves Pubban az FK! klub keretein belül, úgyhogy ha érdekel ARod visszatérése, akkor itt a tökéletes lehetőség.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!