Connect with us

Hír

Dom Capers nem tér vissza Green Baybe

Lehetett hallani pletykákat, hogy idén meghúzzák a nadrágszíjat Green Bayben, és több munkatárstól is megválhatnak, közülük az egyik legtöbbet emlegetett név a védőkoordinátor Dom Capers volt.

 

 

Nos, a hírek szerint nem alaptalanul, ugyanis a Detroit Lions elleni meccs lesz az utolsó, ahol a védelemért felel a Packersben, és a Black Monday során ő is lapátra kerül, állítja Adam Schefter, az ESPN munkatársa. A 67 éves szakember anno nagy szerepet játszott abban, hogy a Packers védelme elősegítse a Super Bowl győzelmet a 2010-es szezonban. Caperst bízták meg, hogy az addig 4-3-as egységből 3-4-es védelmet kovácsoljon, amihez az újonc B.J. Raji és Clay Matthews, valamint több All-Pro kaliberű játékos állt rendelkezésére.

 

Azóta sok idő eltelt, és a Packers védelme kezdett a középszerűség posványába süllyedni. Hol a passzok ellen teljesítettek jól, hol a futások ellen, miközben több kulcsjátékos is távozott, illetve mára egy rendkívül fiatal egységről beszélünk esetükben. Ennek köszönhetően Capers sokak által célkeresztbe került már hosszú idők óta, de most eljött a változás szele Green Baybe. Az utód értelemszerűen nem ismert.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!