Connect with us

Hír

Hullanak a falemberek az irányítók elől

Három friss hírről is beszámolhatunk különböző csapatok támadófalembereiről, de egyik sem hordoz örömöt a szurkolók számára, hiszen sérülésekről beszélünk.

 

 

Időrendben haladva, a Patriots IR-ra tette Marcus Cannont, a csapat jobboldali tackle-jét, ezzel csináltak helyet Kenny Brittnek a rosteren. Cannon tavaly remek éven volt túl, és ezt idén is folytatta, viszont az utóbbi öt meccsen nem tudott pályára lépni, és ez már idén nem is fog megváltozni. Nem ehhez kapcsolódik, de a Patriots ismét leigazolta a belső védőfalember Ricky Jean-Francoist, aki idén már negyedik alkalommal kap szerződést a Packers-Patriots kettős valamelyikétől.

 

Szintén sérültlistára került a Seahawks guardja, Oday Aboushi is. Az ő helyét az újonc Ethan Pocic veszi majd át RG poszton, de igazából csöbörből vödörbe, egyikük sem a Seahawks fal erősségei közé tartozik.

 

A harmadik szerencsétlenül járt játékos Trai Turner, a Panthers jobboldali guardja. Turner már sokkal fontosabb láncszem a Párducok falában, de agyrázkódás miatt bekerült az ekkor szokásos protokollba, így kérdéses a játéka a Packers ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!