Connect with us

Érdekességek

Játsszon-e Stafford azért, hogy megtörjön a Lions egy 26 éves rossz sorozatot?

Hála az edzői alkalmatlanságnak, a Detroit Lions a rájátszásért hajtva viszonylag simák kikapott a darabokban lévő Bengalstól. Emiatt az utolsó hét teljesen tét nélküli lesz a csapatnak, tehát nincs értelme játszatni a csapat kezdő irányítóját, az idén többnyire ripityára tört Matt Staffordot. Az persze más kérdés, hogy egy Packers elleni győzelemmel megpróbálja-e menteni az irháját az edzői kar, ugyanis egy 26 éves negatív sorozatot szakíthatnának meg.

 

Nem a Lions volt a 2000-es évek álomcsapata, így nem meglepő, hogy jó ideje nem verték oda-vissza a Green Bay Packerst. Legutóbb ez 1991-ben sikerült, amikor a csapat megnyerte 12-4-gyel az NFC Centralt és Barry Sanders a rushing TD leader volt. Abban az évben a Packers 4-12-vel végzett, tehát nem volt éppenséggel jó formában, ahogy egyébként most sincs.

 

Az én véleményem az, hogy az NFL-ben mindig meg kell szakadni, utálom azt, ha egy csapat a jobb draftpozíció miatt például pihenteti egy-két kezdőjét. A győzelem az győzelem, a Packerst pedig Aaron Rodgers nélkül is jó megverni, már csak a csapatmorál miatt is. Azonban félre értés ne essék: ha sikerül is győzni, a jelenlegi edző karnak, de minimum Jim Caldwellnek nem lehet maradása a csapatnál.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!