Connect with us

Hír

McAdoo: Addig maradok, amíg működik a belépőkártyám

Sok híresztelés röppent fel tegnap, hogy Ben McAdoot, a Giants főedzőjét akár már ma is kirúghatják a borzasztó szezonjuk után. Tegnap a Raiderstől is kikaptak, ami a 49ers győzelmével együtt azt jelenti, hogy jelenleg a Giantsé lenne az 1/2-es draft cetli az áprilisi draftbörzén. McAdoo állása egyértelműen veszélyben és úgy tűnik, csak idő kérdése, mikor válnak meg tőle. Ő viszont még nem akar ezen gondolkodni.

 

 

Addig fogom edzeni ezt a csapatot, amíg működik a belépőkártyám. Addig fogom edzeni ezt a csapatot, amíg azt nem mondják, hogy nem edzhetem őket tovább.

 

Egyértelmű tehát, hogy magától nem fog felállni McAdoo, “erővel” kell őt eltávolítani pozíciójából. Érdekes ez az egész történet Eli Manning leültetésével együtt, hiszen meglepne, ha ezt a döntést ő maga hozta volna meg egyedül, ennek felsőbb utasításnak kellett lennie (valószínűleg). A felsővezetés pedig most mintha el akarná magát távolítani az ügytől és McAdoora szeretnék kenni, már ha tényleg ma menesztik állásából a másodéves főedzőt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!