Connect with us

Hír

Gronk beismerte, hogy paraszt volt

Egy elég fura jelenetsornak lehettünk szemtanúi tegnap a Patriots – Bills meccsen, amikor is Rob Gronkowski egy elég aljas szabálytalanságot követett el az interceptiont szerző Tre’Davious White ellen. A jelenetsort alább láthatjátok:

 

 


Az esetet egy pass interference is megelőzte, aminek be nem fújása meglebegtette a vörös posztót a klasszis tight end szemei előtt, és ezt a módszert választotta törlesztésnek. Mindez 23-3-as Patriots vezetésnél történt az utolsó negyedben, szóval tényleg tök felesleges volt ez az egész. Gronkot nem állították ki, de most azt találgatják, hogy vajon kaphat-e utólagos eltiltást – sokak szerint igen. Bill Belichick elmondta a meccset követően Sean McDermottnak, hogy ez egy f*szság volt Gronktól, és a nevében is bocsánatot kért, de ezt az érintett is megtette a meccs után.

 

Szeretnék elnézést kérni a 27-es játékostól. Hülye voltam, alapból sosem tennék ilyet, de felment bennem a pumpa, és nem tudtam kontrollálni magam. Az érzelmek és a frusztráció hozta ki belőlem ezt a pillanatot, és másodpercekig fel sem fogtam mit tettem. Még egyszer, nagyon sajnálom a történteket, és elnézést kérek Tre’Davious White-tól. Az egész reakció nem miatta történt, hanem a zebrák miatt. Úgy érzem szabálytalanul védekezett rajtam, ennek ellenére nem dobtak be zászlót az esetre. Aztán megcsinálta belőle az interceptiont, és nem értettem hogyan engedhették ezt tovább. Nem ez volt az első eset, hogy fura döntést hoztak.

– nyilatkozta Gronk.

 

Mint írtuk, egyelőre a levegőben lóg, hogy eltiltják-e vagy nem, de mintha Belichick megnyilvánulása is arra engedne következtetni, hogy felkészült a legrosszabbra. A héten minden kiderül vele kapcsolatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group