Connect with us

Hír

McCownnak eltört a keze, jöhet Hackenberg?

Josh McCown, a Jets irányítója élete szezonját futja. Pontosabban futotta, hiszen a Broncos elleni meccsen eltört a bal (nem dobó) keze, így feltehetőleg ki kell hagyni a szezon hátralévő részét, habár Todd Bowles főedző ezt nem erősítette meg.

 

McCownnak több baja is volt a meccsen, a háta miatt is le kellett ülnie kicsit a padra, aztán a harmadik negyedben egy Shane Ray ütés után végleg le kellett mennie a pályáról. Egyébként nem játszott jól tegnap, a Denver védelme felemésztette a Jets támadósorát, semmire sem mentek Von Millerék ellen.

 

 

Bryce Petty állt be McCown helyett a meccs végére, azonban nem biztos, hogy ő fog kezdeni jövő héten. Jöhetne ugyanis a tavalyi második körös Christian Hackenberg, akit még nem láttunk éles körülmények között pályára lépni, de igazán itt lenne az ideje. Sokat mondjuk nem várnánk tőle, de legalább a Jets bemutatná a világnak is, hogy a jövőben sem lesz jó ötlet betenni őt a kezdőbe és a média leszállhatna róluk. Jó, persze, nem így fog gondolkodni Todd Bowles, de hatalmas meglepetés lenne, ha Hackenberg potens játékot tudna mutatni. Na nem mintha Petty sokkal jobb lenne egyébként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!