Connect with us

Hír

Nem jár eltiltás a Seahawks játékosoknak, a Jaguars szurkolóknak viszont igen

Az NFL már felül is vizsgálta a Seahawks-Jaguars meccsen kialakult csetepatét és úgy döntöttek, nem jár eltiltás sem Sheldon Richardsonnak, sem Quinton Jeffersonnak, sem pedig Michael Bennettnek. A Seahawks-szurkolók így kicsit nyugodtabban aludhatnak a Rams elleni sorsdöntő rangadó előtt.

 

 

Eltiltás helyett minden valószínűséggel pénzbüntetésre számíthatnak a játékosok, de meglepő az NFL döntése, főleg a múlt heti JuJu és Gronk eltiltások fényében, hiszen Michael Bennett megmozdulása – ahogy térdelésnél a center Brandon Linder térdét támadta, majd a játék után is még összeakaszkodtak – egyértelműen nem futballpályára volt való.

 

Mindeközben a Jaguarsnál úgy tűnik, sikerül azonosítani azt a 4 embert, akik bedobáltak poharakat a pályára a Jefferson felé, aki utána megpróbált kimászni hozzájuk a nézőtérre. Az azonosításuk folyamatban van, szemtanúkra és a biztonsági kamerák felvételeire hagyatkoznak. Ha bérletes szurkolók a tettesek, akkor ezt azonnal elveszik tőlük, ha pedig nem, akkor örökre ki lesznek tiltva az EverBank Stadiumból és többé nem vehetnek jegyet sem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!