Connect with us

Hír

Új stábbal kezdheti meg a jövő évi szezont a Bucs

A 2017-es szezon egyik legnagyobb csalódása a Tampa Bay Buccaneers csapata. Tavaly karnyújtásnyira voltak a rájátszástól, idén viszont borzasztó szezonon vannak túl. A papíron jól csengő nevekkel megerősített csapat csak szenvedett, ami vezéráldozatokat követelhet maga után.

 

 

Az, hogy Dirk Koetter alatt inog a kispad, nem meglepő. Hiába csak a második szezonját tölti a Bucs élén, Ben McAdoo óta láthattuk, hogy ez nem jelent semmit. Ahogy a Giants korábbi, úgy a Bucs jelenlegi főedzője is házon belül, a támadósor éléről érkezett a csapathoz, hogy nehogy más lecsapjon rá, és a jó 2016-os idényt egy rossz 2017-es követte. A Bucs ugyan nincs olyan mélységekben, mint a Giants, de a változások sokak szerint elkerülhetetlen.

 

Ez viszont nem csak HC, de GM cserét is jelenthet. Noha Jason Licht szerződése még a jövő évre is érvényes, egyáltalán nincs biztonságban. Idén több játékosa is ígéretesnek tűnik a draftról, de a korábbi 2. körös Roberto Aguayo picket sose fogja lemosni magáról, és a Glazer család ha már tisztogat házon belül, akkor tőle is megszabadítanák a franchise-t. Lichtnek idén járt volna le a szerződése, de a Bucs korábban aktiválta az egy éves opciós hosszabbítását, úgy tűnik már megbánták.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!