Connect with us

Hír

Matthews: Jó lenne egy kreatívabb offense

Az év folyamán többször is kiemeltük, hogy a Titans offense elég szürke. Ezt főleg annak tudatában, hogy van egy fürge lábű irányítójuk, több gyors wide receiverük és két jó futójuk is. Ehhez képest általában az erőlködés és a legkonzervatívabb játékok futottak náluk.

 

Ez ment a 49ers elleni első félidő végéig, aminek meg is lett az eredménye. A csapat mindössze 3 pontot pakolt fel, így változtatni kellett. Ekkor döntöttek, úgy, hogy átállnak no-huddle játékra és Mariota fogja nagy részben hívni a play-eket. Ennek gyorsan meg is lett az eredménye. Az első félidő vége előtt 1 perc alatt masíroztak át az addig jól teljesítő ellenfélen, majd a második félidőt is jól kezdték.

 

Richard Matthews azon a véleményen van, hogy ennek maradnia kéne.

 

Ha választhatnék, akkor biztos azt mondanám, hogy Mariota hívja a játékokat. Ez a mérkőzés egy jó bizonyíték arra, hogy minden jobban működött. Szeretem a no huddle-t, jó lenne, ha többször vennénk elő.

 

Az biztos, hogy minden hirtelen megváltozott ekkor, így én is azt mondom, hogy valamit kezdeni kell a támadóhívsokkal, mert sokkal több van az offense-ben, mint ami kijött. Nem szeretem, amikor a rossz edzői munka visszafogja a csapatot, nem pedig kihozza belőle a maximumot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!