Connect with us

Hír

A Ravens első körös CB-jét rablás miatt letartóztatták

Marlon Humphrey, a 2017-es draft 1/16-os játékosa, akit a Ravens választott, előzetes letartóztatásba került Alabamában. A Tuscaloosa megyei seriff tájékoztatása szerint rablást követett el, ezért 2500 dolláros óvadék fejében szabadlábra helyezhető. Az óvadék mutatta, hogy nem véresen komoly az ügy, és azóta ki is derült, hogy egy tizenöt dolláros telefontöltő volt szíve vágya, de azért nézzük meg, mit is mondanak erről a helyi jogszabályok.

Harmadfokú rablásnak számít, amikor (1) az elkövető fizikai erőt használ a dolog tulajdonosa, vagy bármely jelen levő személy ellen; vagy (2) erőszak alkalmazásával fenyegeti a dolog tulajdonosát, vagy bármely jelen levő személyt, hogy ezzel a dologhoz hozzájusson vagy a dologgal elmeneküljön.

A tényállás mellett enyhítő vagy szigorító körülményeket is figyelembe vesznek, de ezektől függetlenül C-osztályú bűncselekményként azonosítják. Ez azt jelenti, hogy bűnösség kimondása esetén a bíró egy és két év közé eső szabadságvesztéssel, vagy akár 15.000 dollár bírsággal is “jutalmazhatja” Humphreyt. Persze ebben az esetben ez valószínűtlen lesz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!