Connect with us

Hír

Brees: Nem megyek máshova

Drew Brees irányításával a New Orleans egy jó szezonon van túl, hiszen 2014 után újra rájátszásba jutott a csapat és közel állt ahhoz, hogy bejussanak az NFC döntőbe, de ebben Stefon Diggs az utolsó másodpercekben megakadályozta őket. A kiváló irányító márciusban kikerülhet a szabadügynök piacra, de a QB és a csapat is azt szeretné, ha jövőre is ő irányítana.

Brees egy interjúban megjegyezte, hogy nem szeretne elmenni sehova és nem tudja elképzelni a pályafutása végét más csapatban. A csapat részéről a general manager Mickey Loomis nyilatkozta, hogy ők is a rutinos QB-val képzelik el a jövőt, most fejezték be a szezont és ezek után kezdődnek majd a tárgyalások.

Mindkét fél rövid távú szerződést szeretne, hiszen Brees most januárban lett 39 éves, így már nem sok szezonja lehet a ligában. Jelenleg csak az anyagiakon kell megegyeznie a két félnek és akkor a Saints szurkolók kedvence visszatérhet jövőre is New Orleansba.

Brees még megjegyezte, hogy elégedett a csapat idei teljesítményével, de jövőre gyorsabbnak és jobbnak kell lenniük, hogy januárban ne csak egy meccset, hanem többet nyerjenek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!