Connect with us

Hír

Február 15.-én dől el McCarron sorsa

A.J. McCarron októberben már nagyon közel állt ahhoz, hogy a Browns játékosa legyen, de végül maradt Dalton mögött a második számú irányító. Az viszont még nem eldöntött, hogy mi lesz a sorsa a holtszezonban, hiszen elvileg szabadügynök lesz. Vagy mégsem?

Általában a játékosok négy év után szabadügynökké válnak, de McCarron esete nem ilyen egyszerű, mivel első szezonjában egy nem a játékhoz kapcsolódó sérülés miatt (vállsérülés) kihagyott 10 meccset, ezért nem tekintik elfogadott szezonnak az NFL-nél. Ennek következtében McCarron korlátozott szabadügynök lenne, de a játékos panaszt nyújtott be, hogy korábban kellett volna aktiválni, és ha panaszát elfogadják, akkor márciusban a piacra kerülhet az irányító. McCarron hétfőn azt mondta, hogy február 15.-én döntenek a kérvényről.

Sok mindent kell még elintéznie a Bengalsnak a döntésig, hiszen a főedző Marvin Lewis helye sem biztos és lehet, hogy a következő vezetőedző McCarronnal képzeli el a jövőt. Ha korlátozott szabadügynök lesz az irányító, akkor könnyebb lesz megtartania a csapatnak, de akár az elcserélésén is gondolkodhatnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!