Connect with us

Hír

Mi lesz veled, Buffalo?

A Buffalo Bills hosszú évek böjtjét követően végre eljutott a rájátszásba, ám az első akadályba beletört a bicskájuk. A Jaguars ellen mindössze 3 pontot tudtak feltenni, amivel az OC és Tyrod Taylor jövője is bizonytalanná vált a csapatnál – ismét.

 

 

Két hónapja maradt a Bills vezetőségének megoldást találnia a problémákra. A csapat támadósora nem a legjobbak közé tartozik, total offense muatókban a 29., szerzett pontokban pedig csak a 22. helyen tanyáznak. A Bills a szokottnál is jobban erőltette a futásokat, pedig McCoy mögött talán most először nem volt jó cserefutó. Ennek tükrében nem kell meglepődni, ha az irányító gyengébb számokat hoz, de szeretnénk leszögezni, hogy Tyrod Taylor nem rossz irányító. Csak jól kell használni.

 

Ám több arra utaló jel is volt már a szezon előtt és közben is, hogy nem vele képzelik el a jövőt. Az idei szezonban látottak után azonban nem csak rá, de Rick Dennison támadókoordinátorra is fenheti a fogát a hóhér Buffalóban.

 

Nem vagyunk elégedettek a látottaktól ami az offense-t illeti, és ez nem csak Tyrod ellen szól. Túl sok embernek lóg bilibe a keze, így nem is akarnám egyesével kiemelni mindet. Sean és én alaposan átbeszéljük majd a folytatást, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy fejlődnünk kell minden egységünkben. Még csak az elején vagyunk a közös munkának, így nem szabad elégedettnek lennünk az idei évünkkel, de ehhez változtatások szükségesek.

– mondta Brandon Bean, a csapat general managere.

 

A halál szaga tehát elkezdett burjánzani egyes alkalmazottak körül, de mindenképp Taylor helyzete az legérdekesebb. Minden bizonnyal ha meg akarnak válni tőle, akkor először trade-ben gondolkodnak, ha pedig nem találnak cserepartnert, akkor cutban. Utóbbira azonban sort kell keríteniük a 2018-as szezon nyitása utáni harmadik napig, ekkor válik ugyanis garantálttá Taylor 6 milliós bónusza. Vagyis nagyjából 2 hónap alatt el kell boltolniuk őt, ha nem vele kívánják folytatni az építkezést.

 

Hogy ez mennyire lenne okos húzás a Billstől, annak megtárgyalását rátok bízom. Az biztos, hogy Nathan Peterman nem tett olyan benyomásokat, amiért indokolt lenne a sietség, a 21. és 22. draftcetlivel pedig max felcserélni tudnak egy irányítóért, hiszen a legjobbak addigra minden bizonnyal már találnak maguknak csapatot. És bár a szabadügynök piacon kivételesen nagy választék lehet, Alex Smithszel ugyanott lennének, míg Kirk Cousins aligha hiszem, hogy Buffalóba venné az irányt.

 

Ami pedig Rick Dennisont illeti, számára az volt talán a mentő ok, hogy dolgozott már Taylorral a Ravensben. Ha viszont Taylor repül, akkor hiába csak egy éve van itt, neki is megköszönhetik az eddigi munkáját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!