Connect with us

Hír

Norman a kémiát hiányolja a Redskinsnél

Nem úgy alakult a Redskins idénye, ahogy azt a fővárosban várták. Pedig néhol egész jól játszottak, de pechükre csomó top formában lévő csapatot kaptak ellenfélnek az alapszakasz során, ráadásul a szezon második felére a sérültek száma is gyarapodott, így csak egy 7-9-es mérleg jött össze. A további sikerek hiánya más problémából ered Josh Norman szerint.

 

 

A csapat az alapszakasz végével megkezdte az ilyenkor szokásos lezárási procedúrát, de több védőjátékos is kiakadt az öltözői hangulaton, köztük Norman is. A kiváló cornerback szerint a kémia az, ami hiányzik a csapatból. Nem csak a pályán, sokkal inkább azon kívül.

 

Nagyon bosszantó, hiszen mind egy célért küzdünk a csapatban, és ha benne vagy ebben, akkor mindenben benne kell hogy legyél, beleértve a szabadidős tevékenységeket is. Ha ez kényelmetlenül érint, semmi baj, csak tudasd velünk, és kitalálunk egy másik programot, amit EGYÜTT csinálhatunk. De az a baj, hogy semmit nem csinálunk együtt, pedig a csapattá kovácsolódáshoz nem csak az edzéseken, de azon kívül is egységben kell lennünk.

 

Ugyanezekről beszélt Martrell Spaight és D.J. Swearinger is, hiányzik az összetartás, amit úgy nehéz elérni, hogy néha vadidegeneknek érzik magukat az öltözőben, olyan keveset tudnak a másikról. Ezek a hiányosságok pedig gyakran a pályán is látszódtak, hiszen amikor a beugróknak kellett a sérültek helyén játszania, semmilyen összhang nem volt egyes csapatrészekben emiatt, vagy gondoljunk arra, hogy a szezon elején Cousins mennyire nem találta meg az összhangot elkapóival.

 

Norman szerint a 8. heti Cowboys elleni vereség volt a fordulópont, amikor mintha feladták volna, vagy magukba zárkóztak néhányan. Azzal zárta mondandóját, hogy 6 hónapja van most a csapatnak kiküszöbölnie ezt a hiányosságot, és ő mindent megtesz, hogy ez összejöjjön.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!