Connect with us

Hír

Shazier újra érzi a lábait!

Még mindig nem tudni, mi lesz Ryan Shazier, a Steelers linebackerének a sorsra. A fiatal védő nem látványos, ám annál súlyosabb sérülést szenvedett el, ami miatt az is kérdéses volt, hogy valaha tudni fog-e járni.

 

 

Rengeteg hír látott napvilágot az eset óta, ami hol jobb, hol rosszabb állapotot közölt. Shazier édesapja eddig nem is szeretett volna beszámolót adni fia állapotáról, egészen addig, amíg ő maga meg nem szólal az ügyben, de most annyit elárult, hogy már érzi a lábát. Ez pedig remek hír, hiszen sokan attól tartottak, hogy le fog bénulni élete hátralévő részére.

 

Amikor a gyermeked azt mondja neked, hogy “Apa, imádkozz értem, mert nem érzem a lábamat”, nagyon nehéz szülőként mit reagálnod erre. Nagyon hosszú utat tett meg azóa, hogy azon a MNF-en a földön feküdt, most pedig már a stadionba is ellátogatott. Napról napra halad a felépüléssel, és elmondása szerint már kezdi érezni a lábát.

– mondta Vernon Shazier.

 

Később háláját fejezte ki mindenkinek, aki akármiylen úton-módon a támogatását fejezte ki fia felépülésében, szerinte ez nagyon sok erőt adott Shaziernek a legnehezebb időkben. Ám azt még mindig nem lehet kijelenteni, hogy látni fogjuk még őt a pályán focizni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!