Connect with us

Hír

Összeállhat az 1/1-es és az 1/2-es sikerkovácsa

Hue Jackson sokak megdöbbenésére megtarthatta az állását az 1-31-es mérlege ellenére. A támadóguruként érkező szakember bebizonyította, hogy egyedül nem képes ellátni az offense feladatokat, és rezsimje során először egy támadókoordinátort szeretne alkalmazni.

 

 

Erre pedig több jelölt is felmerült, a legújabb éppenséggel a Giantstől menesztett Ben McAdoo. Főedzőként nem tudta kordában tartani csapatát, de támadókoordinátorként nem volt rossz a Giantsnél, és emiatt még mindig a jobb nevű szakemberek közé sorolható OC munkára. Ráadásul az új GM, John Dorsey remekül ismeri, hiszen hét éven át voltak a Packersnél a szakmai stábban. McAdoo-nak QB coachként jó tapasztalatai vannak az irányítókkal való munka során, ami kiemelt fontosságú lehet az évek óta QB-hiányban szenvedő Brownsnak, akik minden bizonnyal egy új irányítóval vágnak neki a 2018-as idénynek.

 

McAdoo mellett egy másik idén menesztett főedzőt is pletykálnak a Brownshoz OC-nak, méghozzá Mike Mularkey-t. Amennyiben mégis McAdoo nyeri meg a versenyt, akkor az 1/1-es és az 1/2-es csapat sikerkovácsai összeállhatnak Clevelandben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!