Connect with us

Hír

Romo: Még hiányzik a foci

Tony Romo dönthetett volna úgy a holtszezonban, hogy folytatja még karrierjét, azonban inkább a kommentátorállást választotta. Nem mondhatjuk, hogy rossz döntés lett volna, hiszen egészen kiváló új munkájában és talán forradalmasította is kicsit a szakértést. Most hétvégén élete első konferenciadöntőjére készül, hiszen míg a Cowboysszal sosem jutott be az NFC-döntőbe, most a CBS-szel az AFC fináléját közvetíthetik. Úgyhogy adott volt a kérdés, hogy hiányzik-e neki a foci.

 

 

Egy kicsit mindig hiányzik. Szerintem ilyen az emberi természet. Ha valamit 20 évig csinálsz az életedben, akkor mindig fognak hiányozni bizonyos részei. Az biztos nem hiányzik, hogy felkeljek hétfő reggel és kikeljek az ágyból. Ez sokkal könnyebb így, hogy a gyerekek beszaladnak és felugranak az ágyra, sokkal könnyebben kelek fel így.

 

Romo négyszer jutott el a Cowboysszal a rájátszásba, azonban legkésőbb a divisional roundban mindig kiesett. Egyszer, 2006-ban már a wild cardon búcsúztak, háromszor (2007, 2009, 2014) pedig a konferenciadöntő kapujában buktak el. Illetve tavaly csereéként figyelhette, hogy Dak Prescott vezetésével első kiemeltként kapnak ki a Packerstől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!