Connect with us

Hír

Belichick elmondja, miért ültette le Butlert

Miután Malcolm Butler a szezonban a csapat snapjeinek 98%-án pályán volt, az ötvenkettedik Super Bowlon mindössze egy snapet kapott, azt is a speciális egységben töltötte (ez volt egyébként idén a második ST snapje), ez pedig nyilván nagyon meglepő volt és értetlenül állunk az eset előtt. A meccs közben annyi derült ki, hogy edzői döntés volt és hogy vélhetően így látta legjobbnak a gameplant Belichick, ami alapvetően is megkérdőjelezhető, de az tényleg érthetetlen, hogy a második félidőben – mikor mindenki látta, hogy nem muzsikál jól a védelem – miért nem küldte fel a pályára második számú cornerbackjét. Belichicket persze megkérdezték, mi volt ennek az oka, de szokásához híven nem mondott túl sok mindent…

 

 

Tisztelem Malcolm versenyszellemét és biztos vagyok benne, hogy úgy érzi, tudott volna segíteni. Biztos több játékos is így gondolta, de olyan döntéseket kell hoznunk, amikről úgy érezzük, a legjobb hatással van a csapatunkra és most is így tettünk. Mindössze ennyit mondhatok.

 

 

Persze próbáltak még kihúzni valamit a mesterből, de arra csak annyit válaszolt, hogy “ez egy hosszabb beszélgetés része lenne”. Nagy kár, hogy feltehetőleg sosem tudjuk meg, miért is ültette le Belichick az egész meccsre Butlert, de a spekuláció biztos nem fog alább hagyni, hogy több van ennél a dolog hátterében és nem egy olyan döntésről van szó, amiben csak a foci játszott szerepet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!