Connect with us

Hír

BREAKING: Garoppolo lett a legjobban fizetett játékos!

Bombaként robbant a hír, Jimmy Garoppolóval megállapodott a 49ers csapata. Nem is akármekkora szerződést kapott, 5 évre 137,5 millió üti majd a markát, ezzel a valaha volt legjobban fizetett játékos lesz évi átlagot tekintve.

 

 

Az várható volt, hogy bőven 20 millió dollár fölött fog keresni majd, de azért az évi $27,5 millióra nem számítottunk. Garoppolo a trade deadline előtt érkezett a 49ers csapatához a Patriotstól minden egyes kezdőként megvívott mérkőzését megnyerte eddig élete során. Persze hozzá kell tenni, hogy ez mindössze hét meccs, de amint beállt a csapatba, egyből feljavult mindenki játéka.

 

A 49ersnél (és korábban a Patriotsnál) is mindenki csak áradozott Garoppolo személyiségéről és nyilván a játékára sem lehetett panasz, hiszen egy szenvedő, 1/2-re álló csapatot húzott fel zsinórban öt győzelemmel. Ez a 137,5 millió dollár 5 évre egy kicsit több, mint amit Stafford kapott tavaly a Lionstől ($135 millió), de kíváncsian várjuk, meddig lesz Garoppolo a legjobban fizetett játékos, hiszen Kirk Cousins szabadügynök lesz és akár licitháború is kialakulhat érte, illetve terítéken van Matt Ryan vagy Aaron Rodgers szerződéshosszabbítása is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!