Connect with us

Hír

Jeffery vs Gilmore: szobatársak egymás ellen

A ma éjjeli meccs egyik legérdekesebb matchupja az Alshon Jeffery vs Stephon Gilmore párharc lesz és nem csak azért, mert mindketten kiváló játékosok. Sosem játszottak még egymás ellen az NFL-ben, mégis nagyon jól ismerik a másikat. Jeffery és Gilmore ugyanis szobatársak voltak 2009 és 2011 között a South Carolina egyetemen (Melvin Ingrammel és DJ Swearingerrel együtt). Ráadásul Gilmore esküvőjén Jeffery volt az egyik násznagy. Ilyen jó a kapcsolatuk.

 

 

Egyikük sem épp beszédes típus, ezen a héten pedig különösen nem akartak egymással, vagy egymásról beszélni. Azt azért megtudtuk, hogy Jeffery elég rendetlen volt az egyetemen és hogy rengeteget viccelődtek, remek volt a hangulat a szobájukban. Nem csoda, hogy sokat szórakoztak, hiszen 18 évesek voltak és akkor laktak először távol családjuktól.

 

Nagy csata várható kettejük közt, de Jeffery azt mondta, hogy nem fog a meccsen beszélgetni volt szobatársával, inkább a meccsre fog koncentrálni. Gilmore remek formában van, de a Patriotsnak meggyűlt a baja idén a nagyobb felépítésű WR-ekkel, így mindenképp érdemes lesz figyelni kettejük csatáját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!