Connect with us

Hír

Kelce: Matt Nagy lehet a következő Doug Pederson

Az Andy Reid edzői családfa messze földről híres, úgyhogy a Bearsnél bizakodhatnak, hogy Matt Nagy személyében egy újabb nagy edzőt találtak a főedzői posztjukra. Nagy ugyanis Reid alatt tanult a Chiefsnél és korábbi játékosai csupa jókat mondanak róla – ahogy az ilyenkor lenni szokott. Most Travis Kelce hasonlította őt egy olyan edzőhöz, aki alatt szintén dolgozott és aki épp most nyert Super Bowlt a csapatával.

 

 

 

Szerintem Matt egy rohadt jó edző. Őszintén, szerintem lehet belőle egy Doug Pederson 2.0, főleg hogy van egy jó irányítója. Szeretném, ha nagyon sikeres lenne, hiszen imádtam őt edzőként.

 

Pedersont sokan nem tartották alkalmasnak a főedzői posztra, miután három évig volt a Chiefs támadókoordinátora, de playhívásokban nem nagyon volt tapasztalata. Most Matt Nagynál nem követik el ezt a hibát, pedig neki sincs igazából nagyobb tapasztalata, mint Pedersonnak akkor volt, noha az idei év végén azért a playhívás feladatait átvette Reidtől. Meglátjuk mit hoz ki Nagy a Bearsből és Trubiskyből, nyilván túl nagy elvárás lenne két éven belül Super Bowlt remélni Chicagóban, hiszen ehhez egy jobb keret is kell, amit Ryan Pace most tovább folytathat összerakni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!