Connect with us

Hír

Kiengedték Ryan Shaziert

A Pittsburg Steelers linebackerét, Ryan Shaziert kiengedték a rehabilitációjáról, így újra a családjával lehet. Eddig a pittsburghi egyetem orvosi központjában kezelték, miután a Cincinnatti Bengals elleni meccsen súlyos hátsérülést szerzett egy szerelésnél. Decemberben műtötték meg a gerincét, majd hosszas hetek kezelései után most csütörtökön elengedték, hogy otthonról gyógyulhasson tovább.

 

 

Természetesen a kezelések még nem értek véget számára, így folyamatosan vissza kell járnia a kórházba, hogy stabilizálódjon a gerince és visszatérhessen régi állapotába.

Tudjátok, sok 1st downom volt az orvosi központban a terápia alatt, de mint a védelem embere, a 3rd & out-ra koncentrálok. Ezzel azt akarom mondani, hogy szeretném, ha mindenki tudná, hogy készen állok a következő lépésre. Ez nagy nap a számomra, hogy végre hivatalosan is kiengedhetek a kórházból.

-mondta Shazier.

 

A 25 éves linebacker egyébként feltűnt a Steelers-Patriots elleni meccsén még decemberben, és meglátogatta csapatát a januári edzéseken – persze akkor ezt még csak kerekesszékben tehette – és akkora már annyira legalább javult az állapota, hogy újra érezni kezdte a lábait. Ahhoz képest (is) már természetesen sokkal jobban érzi magát, és most már térderősítővel is tud mozogni. Valószínűleg a sérülés nem vette el a kedvét annyira, hogy felépülése után ne láthassuk őt a pályán, tehát remélhetőleg még találkozhatunk vele a mérkőzéseken.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!