Connect with us

Hír

Zach Miller reméli, hogy egyszer még visszatérhet a pályára

Brutális sérülésből lábadozik Zach Miller, a Bears tight endje. A 33 éves játékos olyan súlyos térdsérülést szenvedett, ami kis híján azt eredményezte, hogy amputálni kell a lábát. Szerencsére ezt megúszta, és szépen lassan gyógyulgat ki sérüléséből, remélve, egyszer még pályára léphet az NFL-ben.

 

 

Október óta kilenc(!) műtéten esett már át Miller, közte azzal, amelyikkel megmentették a bal lábát az amputációtól. A legutóbbira január elején került sor, és reméli, többre nem lesz már szüksége, hiszen így is nagyon hosszú rehabilitáció vár majd rá.

 

A fizikai korlátok, a sok műtét és minden más nem zavar, ezekből ugyanis fel lehet épülni idővel. Azonban a mentális sérülés már más tészta. Hogy végig erős maradj és küzdj, mikor borzalmas fájdalmaid vannak. Hogy újra arra a pályára akarj kimenni, ami majdnem megváltoztatta az egész hátralévő életedet. Én úgy érzem, hogy jól kezelem ezeket a dolgokat, így reménykedek benne, hogy lesznek még snapjeim az NFL-ben.

 

Miller bár reménykedik, azért nem szállt el teljesen. Pontosan tudja, hogy a realitás nem ez, és már annak is örülnie kell, hogy képes lesz újra járni. A fejben való felkészülés mellé a sérüléssel is nehéz megbarátkozni, ami neki is időbe telt.

 

Még mindig felrémlenek a sérülésem előtti képek és emlékek, de belegondolni is rossz. Múlt héten volt az első olyan alkalom, hogy ha láttam róla hivatalos képeket, akkor nem fordultam el. Abban sem vagyok biztos, hogy az esetről készült videót képes leszek-e megnézni valaha.

– zárta nyilatkozatát Miller.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!