Connect with us

Hír

Anthony Barr sem tervez máshol focizni

A héten C.J. Mosley már örök hűséged fogadott a Baltimore Ravensnek, most egy kor-és poszttársa tenné meg ugyanezt a szívességet. Csak ugyebár azok a piszkos anyagiak…

 

 

Barr a 2014-es draft első körében került Minnesotába, a tavaly lehívott ötödik éves opciójának hála pedig még a 2018-as szezonra szerződése van, utána viszont szabadügynök lesz. A jelek szerint ezt sem a Vikings, sem maga a játékos nem hagyná, és mindketten a közös jövőt látják maguk előtt.

 

Imádok itt lenni! Imádom a várost, a csapatunkat, a csapattársaimat. Mindenképp úgy képzelem el, hogy jó sokáig maradok még itt. A pénz nem minden, csak be akarom biztosítani a helyem a csapatban hosszú távra.

– mondta Barr.

 

Arra azért nem fogadnék nagy összegben, hogy a pénz nem minden, hiszen bizonyára ő is szeretne korrekt mennyiségű lóvét kapni. De vajon lesz-e erre lehetősége? És itt kanyarodjunk ahhoz a felvetéshez, miszerint a Vikings rámenne Cousinra, vagy minimum 25 milliós fizetéssel csábítana magához egy szabadügynök irányítót.

 

Rick Spielman az egyik legjobb general manager a ligában, aki szereti minél hamarabb elintézni azon játékosok hosszabbítását, akikkel hosszú távra terveznek. Emiatt van az, hogy sokan egy évvel a szerződésük lejárta előtt már meg is kapják a nagy gázsit és a vele járó több évre szóló tagságot a csapatba. Eszerint azonban nem csak Barr-ra várnak a kasszánál, hanem Stefon Diggsre, Eric Kendricksre és Danielle Hunterre is, hiszen utóbbi három is jövőre lesz szabadügynök, és Trae Waynesszel ellentétben nekik nincs opciós ötödik évük. Szóval az az 50 millióra saccolt cap space hamar semmissé válhat, ha mind a négy fiatalember új szerződéssel kezdi meg az új szezont.

 

És ugye irányítója még mindig nincs a csapatnak…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!