Connect with us

Draft

Mit jelent valójában a Jets-Colts csere?

Hatalmas cserét hajtott végre tegnap este a Jets és a Colts, amivel a New York-i csapat felmozgott a harmadik helyre a 2018-as NFL Drafton, míg a Colts a hátramozgás mellé három második körös picket is kapott. Elég sok kérdést vet fel ez a csere és elég sok mindent megváltoztat. Most megpróbálunk mindent tisztába tenni és megvizsgálni, hogy mit is jelent valójában ez a trade. 

 

 

Túl sokat adott a Jets? Inkább túl keveset.

Ezt nézhetjük ezt két szemszögből is. Egyrészt a hagyományos alapnak tekinthető Trade Value Chart alapján túlfizetett a Jets és a Colts több “pontot” kapott a hátramozgásért, mint “kellett volna”. Azonban ha a múltba tekintünk, akkor igazából nem is volt olyan magas ez az ár. Ha például az RGIII trade-et nézzük, akkor nagyon olcsón megúszták. A Reskins a 6. helyről mozgott fel a 2.-ra és ezért két első és egy második kört kellett még beáldozniuk pluszban. A Jets ellenben megtarthatta a jövő évi első körösét, ami kulcsfontosságú volt a számukra. Persze azt hozzá kell tenni, hogy a Jetsen még rengeteg lyuk van, így három második körös picket beáldozni biztosan fájó volt, viszont áldozatok nélkül nem tudtak volna franchise irányítót szerezni.

 

Akkor ez most jó a Coltsnak, vagy sem?

Ezt is két szemszögből nézhetjük. Illetve az egyértelmű, hogy ez így jó a Coltsnak, a kérdés csak az, hogy lehetett-e volna még jobb. Ez a három helyes hátramozgás nekik tökéletes, hiszen még mindig kapnak egy elit játékost (Chubb vagy Nelson) és emellé még behúztak három második körös picket is, amikből Chris Ballard – aki kiváló szemmel szúrja ki a tehetségeket – építheti tovább a csapatát. Egy ilyen gyenge kerettel rendelkező csapatná ez rendkívül fontos.

 

A Jetsnek most akkor jó lesz az az irányító, aki marad?

Nem, minden bizonnyal nem úgy gondolkodnak, hogy jó lesz nekik a harmadik irányító is, bárki is marad. Ha felmozogsz és ilyen sokat beáldozol, akkor jó eséllyel tudod, kit fogsz húzni. Biztos, hogy nincs a Jetsnek három irányítója, akit ugyanolyan jónak értékel és akikkel ugyanannyira meg lennének elégedve. Ilyen egyszerűen nem létezik, valaki felé mindig húznak. Olyan filozófiával pedig nem lehet irányítót húzni a draft tetején, hogy “jó az, aki marad”.

 

 

De akkor miért cseréltek fel? Egyrészt azért, hogy a Bills nehogy megelőzze őket és kivigyen előlük egy irányítót, illetve egy lehetőséget a felcserélésre. Másrészt pedig, és ami a fontosabb:

 

A Jets tudja, hogy mi fog történni az első két picken

Még ha nem is 100%-osan, de azért egy nagyon jó sejtésük van róla. Az Eagles is így cserélt fel két éve az 1/2-re: tudták, hogy a Rams Goffot fogja választani. Persze most egy kicsit bonyolultabb a helyzet, de akkor is. A Browns irányítót fog húzni minden bizonnyal, aki szintén minden bizonnyal, de Sam Darnold lesz. A Giants itt a nagy játékos és a nagy kérdőjel, legalábbis számunkra, a média számára. A Jets viszont minden valószínűség szerint tudja, hogy mi fog ott történni. Ők megpróbáltak felmozogni a Giants helyére is (sőt, az 1/1-re is), és mivel látjuk, hogy ez nem jött össze, így két dolog lehetséges. Egyrészt lehet, hogy nagyon magas volt az ár. De ha franchise irányítóért mész, akkor kifizeted.

 

Sokkal valószínűbb viszont, hogy a Giants nem akart hátracserélni, ami viszont azt jelenti, hogy tudják, hogy kit akarnak húzni, ráadásul nagyon is akarják őt. Ez viszont elgondolkodtatott. Ha nagyon nem akarnak kicserélni, és tudják, kit akarnak, akkor az a várakozásokkal ellentétben irányító lesz? Ez lehet a leglogikusabb magyarázat arra, hogy miért nem akarnak onnan kicserélni. Vagy tényleg annyira imádják Barkley-t, hogy semmi pénzért nem mondanak le róla.

 

De mi van akkor, ha mégsem tudja Jets, hogy mi lesz? Abban a valószínűtlen esetben, hogy addig netalántán változnak az erőviszonyok és kimegy a Jets előtt az, akit ki akartak húzni, még akkor is hátra tudnak majd cserélni jó eséllyel, ha tényleg minden kötél szakad. Vagy még mindig fel tudnak cserélni 1/2-re, ha úgy alakul. Egyik sem valószínű, de mint opció, még mindig lehetséges megoldások arra az esetre, ha félreinformálták a Jetset vagy valami igazán váratlan történik.

 

Mit kezd a Jets a sok irányítójával?

A logikus eljárás az lenne, hogy Bridgewatert kezdetik a szezon elején, az újonc pedig tanul és fejlődik. McCown kezdetésének semmi értelme nem lenne, Bridgewatert viszont ki kell próbálni. Ha jól játszik, akkor legrosszabb esetben magas egy kompenzációs picket kaphatnak érte (ha nem lesznek aktívak a következő piacon), de akár elcserélhetik szezon közben egy esetleges contendernél történt sérülés esetén, vagy a szezon után egy tag-and-trade is játékban lehet. Az viszont biztos, hogy ki kell próbálniuk. Az újoncnak pedig egyébként is jót tesz azért egy kis tanulás, mielőtt bedobják a mély vízbe – bármelyik idei újoncot is választják.

 

Értékeljünk

A Jets a hagyományos alapnak tekinthető értéktábla alapján túlfizetett, viszont ha az irányítókért történt cseréket nézzük, akkor még olcsón is megúszták. A múltban biztos volt rá példa, de tanultam a hibáimból és mostantól soha nem fogok lehúzni egy olyan felmozgást sem, ami arra irányul, hogy egy csapat franchise irányítót húzzon. Mert egy igazi franchise irányító szinte bármennyi picket megér.

A Coltsnál ugye pont fordított a helyzet: tök jól jártak, de lehet, hogy járhattak volna még jobban, ha kivárnak. Vagy az is lehet, hogy teljesen hoppon maradtak volna. Így tehát:

Jets: B+

Colts: A-

 

Mini Mock

Lesz majd teljes mockunk is a közeljövőben, viszont azt nem én fogom írni, úgyhogy ez a csere tökéletes alkalmat nyújtott arra, hogy leírjam, most hogyan mockolnék, hogyan látom a draft elejének alakulását:

  1. Cleveland Browns – Sam Darnold, QB, USC
  2. New York Giants – Saquon Barkley, RB, Penn State
  3. New York Jets – Baker Mayfield, QB, Oklahoma
  4. Buffalo Bills (TRADE) – Josh Rosen, QB, UCLA
  5. Denver Broncos – Josh Allen, QB, Wyoming
  6. Indianapolis Colts – Bradley Chubb, EDGE, NC State

A Giants a nagy kérdőjel, ahogy fentebb is említettem. Nagyon úgy tűnik, hogy nem akarnak irányítót húzni. A csapból is ez folyik, akár direkten az ő szájukból, akár a médián keresztül belsős információként. Ők bíznak Eliban és inkább neki segítenének még 1-2 évig, amire Saquon Barkley vagy Quenton Nelson lehet a megoldás. Azonban az is lehet, hogy hatalmas kamu az egész és a logikus lépést teszik meg és kihúzzák a franchise következő irányítóját. Egyelőre maradtam Barkley-nál, de nagyon vacilláltam…

37 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
37 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
András
András
2018-03-17 22:26

Mikor lesz a teljes mock draft körülbelül?

ducksfan
ducksfan
2018-03-17 22:41

A Giants helyében nem irányítót húzni nagy luxus lenne: a csapat annyira most nem jó, hogy az Eli-ban benne lévő 1-2(3?) év alatt SB-t nyerjenek, ahhoz viszont igen, hogy ezalatt ne húzzanak többször ilyen előkelő helyen.
Ha Eli után akarnak franchise QB-t, akkor az sokkal többe fog kerülni, akár felmozgás (feltételezve egy top10-n kívüli picket), akár FA, ha egyáltalán lesz olyan hülye csapat, aki a saját, fiatal irányítóját nem tartja meg. Ez utóbbi esetben ki lehetne az, aki kikerül a piacra? Ugyanazok, akik most: Bortles, Bridgewater, Cousins, Keenum – csak mind 2-3 évvel idősebben, leharcoltabban. Nem hiszem, hogy velük előrébb lennének.

Oregon88
Oregon88
Reply to  ducksfan
2018-03-17 22:57

Egyetértenék,de szerintem azért az is kérdéses lehet,hogy látják-e a franchise QB-jukat a jelenlegi irányító classban

acsdav2
acsdav2
Reply to  ducksfan
2018-03-17 23:39

Ez a keret pont, hogy jó lenne a SB run-ra. A védelem az rendben van, a támadósorhoz, meg Barkley a hiányzó láncszem.

ducksfan
ducksfan
Reply to  acsdav2
2018-03-18 13:09

lehet, de ezt a keretet idénre is sokra tartották, aztán mégis csak 1/2 lett belőle.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  ducksfan
2018-03-18 14:40

Szóval akkor idén is lesérül a fél roster? Ugyan azokat a kapitális hibákat követi el az új HC is? Gettleman sem tudja megfogni az öltözőt, miközben pont ez az egyik erőssége? stb-stb. Tavaly minden összejött, ilyen mégegyszer nem lesz.

acsdav2
acsdav2
Reply to  ducksfan
2018-03-18 18:39

Valóban ez volt a helyzet, ez tagadhatatlan. Bár az inkább volt köszönhető a sérüléseknek és McAdoo-nak. A keret amúgy rendeben van.

Kovács Levente
Kovács Levente
2018-03-17 22:52

Colt A+ period!

Csonkaz
Csonkaz
2018-03-17 22:53

Nem hiszem h a denvernek QB-t kéne húznia. Nekem vhogy nem szimpi annyira allen. Akkor már ha a másik háromat és barkleyt is elvitték, cseréljünk ki, szerezzük 1-2 picket, esetleg jövőre egy első köröset, nem tudom. Sajnos nem is tudom mikor volt, h kineveltünk 1 qb-t, és a 4-ből allen az akit a leginkább “nevelni” kéne (szerintem). Tényleg ennyit ér, h valaki hatalmasakat tud dobálni? Persze nagy az upsidja, de nekem necces, főleg ilyn coaching staffal.
Amit meg nem értek, h sokan még mayfield elé is rakják. Nem ér többet az h mit tud most, mint h ha a csillagok állása is jó, akkor talán esetleg véletlen tudhat?

Barni
Barni
2018-03-17 23:28

Denvernek szerintem nem előre kéne hanem hátrafelé kéne traedelnie. A Bills jó csere partner lehetne és nem kerülne annyiba + ott is kihúzható lehet Mayfield vagy Rosen sztem.
Broncos adja:1/5
Bills adja:1/12+1/22+3/96
Ez szerintem a Denvernek és a Billsnek is jó
Ti mit gondoltok???

Gergely Angyal
Gergely Angyal
Reply to  Barni
2018-03-18 04:06

Szerintem nem lesz ilyen nagy hátra trade a Broncos részéről. Emellett a 4 nagy QB prospect pedig ki fog menni top 10-en belül.
A három kérdőjel pedig felesleges, elég egy darab is. :)

Cruyffista
2018-03-17 23:34

Szerintem Allen nincs képben, ha meg a Broncos mindenáron QB-t akar húzni (“QB-t nem úgy húzol, hogy aki marad” elv alapján), akkor valószínűleg azok közül választanak majd, akiket eddig aktívan scoutoltak (Mayfield és Rosen). Bár azt nem tudom, hogy ebben az esettben ha mondjuk a Bills-szel elkezdenének licitálni a Giants vagy a Browns pozíciójáért, annak lenne-e értelme. Előbbi úgyse cserél ki onnan, ha QB-t akar, utóbbinak a helyén meg lehet már bent se lesz Rosen és Baker.

Az én Mock Draftom perpill:
1/1 Darnold (Browns)
1/2 Rosen (Giants)
1/3 Mayfield (Jets)
1/4 Allen (Bills trade)

kodru
kodru
Reply to  Cruyffista
2018-03-18 00:41

Az első hármat adom, utána változtatnék:
1 Darnold Browns
2 Rosen Giants
3 Mayfield Jets
4 Barkley Browns
5 Allen Bills trade
6 Nelson Colts

Cruyffista
Reply to  kodru
2018-03-18 01:04

Gondolkodtam én is rajta, hogy a Broncos eladja az ötödik helyet annak aki Allent húzná (esetleg Chubbot vagy valamelyik elit prospectet), de végül nem találtam benne túl sok logikát. Még két későbbi első körért sem biztos, hogy megérné. Hátsobb körökre meg vannak cetlik így is bőven. Lényegében akárkit húznak ott (Chubb/Nelson vagy esetleg ha úgy alakul Barkley) jobban járnak, mint a Bills két első körösével. Szerintem. De az a szép az egészben, hogy lehet holnap reggel már arra kelünk, hogy megint volt egy trade ami borít mindent. :)

acsdav2
acsdav2
Reply to  Cruyffista
2018-03-18 11:43

Nagyon valószínű, hogy a Giants Barkleyt húzza. Sőt! A szabadügynök piacon mutatott tevékenységük alapján szinte biztosra mondható. Aztán lehet, hogy nem :D

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  acsdav2
2018-03-18 14:42

“A szabadügynök piacon mutatott tevékenységük alapján szinte biztosra mondható.”

Ezt miből szűrted le? Miközben pont hogy érkezett egy RB, akit sikerült is túlfizetni…

acsdav2
acsdav2
Reply to  AwesomeOne
2018-03-18 19:00

Na, de nézd meg a salary cap-et. Megszereztek mindenkit aki belefért nem foglalkozva azzal, hogy jövőre, hogy oldják meg. 32 játékos 163 milliót foglal el….. És a két legnagyobb sztárnak Collinsnak és Beckhamnek nincs szerződése. All in-t mondtak 2018-ra. A hiányzó darab pedig Barkley lesz. Stewart valóban túl fizetés, de szerintem ez is azt mutatja, hogy mindent feltesznek idénre és ezért hoztak egy tapasztalt, jó kiegészítő játékost.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  acsdav2
2018-03-19 17:32

Ez igaz, de ha kihúzzák Manning utódját, akkor jövőre ki lehet vágni Eli-t (v. visszavonul) spórolva ezzel 17milliót. Az 31 millás cap space, amivel lehet boldogulni, míg OBJ és Collins kaphat farnehéz szerződést, hiszen a következő években kifut JPP, Vernon és Jenkins giga contract-ja is.

acsdav2
acsdav2
Reply to  AwesomeOne
2018-03-19 23:40

Kivágni a 2-szeres SB győztes irányítódat? Elképzelhetetlennek tartom. Manning meg szerintem csak akkor vonulna vissza, ha SB-t nyer. Az meg Barkley nélkül valószínűtlen. Ha van egy jó csapat egy franchise QB körül, akkor szerintem nem elvárható, hogy visszavonuljon, hogy majd az utód arathassa le a babérokat.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  acsdav2
2018-03-20 08:30

Hát szerintem egy Barkley nem csinál nyarat (de tény hogy jelentősen erősödne általa az offense), Manning pedig már nincs azon a szinten, hogy csak úgy toljon egy SB run-t. Ha pedig erre várna a visszavonulással, akkor lehet még 40+ osan is aktív lesz.

Amúgy meg ez üzlet, ha kiviszik az utódját 1/2-őn, aki szintén kap egy szép szerződést, akkor kizártnak tartom, hogy csak azért mert ő Eli megtartsák arra az 1 évre, cserébe pedig elengedjék mind OBJ, mind Collins-t… ez inkább elképzelhetetlen, márpedig nagyon máshoz nem lehet nyúlni cap space növelés céljából. + Ha Barkley jön, akkor még neccesebb a szitu, hiszen elit RB fizut kellene hogy kapjon, úgy hogy játszott 0 meccset az NFL-ben.

acsdav2
acsdav2
Reply to  AwesomeOne
2018-03-20 14:22

1. Barkley igen is képes nyarat csinálni. Na nem lesz TOP offense, de átlag felett, TOP 10 környékén biztosan lesznek. Ráadásul az elkapó sor is igen impozáns. Shephard,Beckham,Marshall, Engram. A fal majd elválik milyen lesz, de szerintem lesz előrelépés. Lehet Flowers se lesz rossz, ha bemozgatják. Bár most nem is tudom hirtelen vele mi a terv.
2.Szerintem van azon a szinten Eli. Alapszakaszban nem lesz a legjobbak között, de PO-ban nem hibázik. Tavaly is a Packers ellen jól játszott, az elkapók hagyták cserben.
3. Teljesen mindegy, hogy kit húznak 1/2-ön ugyan azt a szerződést kapják. Poszttól függetlenül.
4. Az a kérdés, hogy mit beszélnek meg a szezon előtt. Ha Eli-nak ez rendben van, hogy egy évig legyen mentora az 1/2-nek és utána intsen búcsút, akkor rendben van. Ha nem és úgy vágnak neki a szezonnak, hogy ez nem tisztázott, akkor nagy balhé lesz belőle.

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  acsdav2
2018-03-20 14:51

1. Bár igazad lenne, én örülnék neki. Marshall maradása viszont kérdéses, lehet csak azért nem tette eddig ki a csapat, mert sérült. Mindenesetre ennyi pénzért elég könnyen lehet hogy ki lesz vágva. Flowers pedig át lesz mozgatva RT-be, ami nem sokkal könnyebb poszt, ráadásul most tanulhatja meg a másik kezével kitörölni a segg*t…

2. Majd kiderül, de szerintem irreális elvárás a PO ezzel a csapattal szemben, pláne olyan csoportban, ahol ott a címvédő, és a Dallas sem éppen gyenge.

3. Persze, de kevés futó keres jelenleg többet mint az 1/2-es fizu, szóval Barkley kapásból magas RB fizuval indítana az NFL-ben.

4. Biztos hogy ezt így nem dumálják le előre, mert még bármi lehet. Lehet hogy kiviszi a Browns a kiszemeltet, és akkor nem QB-t húznak. Vagy igen, de bust lesz. Vagy Eli tol egy karrier évet… na jó, ez kissé túlzó. Majd idény végén eldöntik mi legyen, de kétlem, hogy Manning maradni akarna, ha megint leég a ház, de az újonc már ott áll a sarkában. Romo effektus lenne.

Cruyffista
2018-03-17 23:40

amúgy egy kis off: az nfl honlapján bucky brooks mockja kicsit viccesre sikeredett: :D
http://www.nfl.com/draft/2018/mock-drafts?icampaign=draft-sub_nav_bar-drafteventpage-mockdraft

Csonkaz
Csonkaz
Reply to  Cruyffista
2018-03-17 23:48

Allan 12, Mayfield 27 :D Kábé ha elszakítanák az összes szallagukat mind a két térdükben is hamarabb húznák ki őket :D

acsdav2
acsdav2
2018-03-18 00:02

1.Ez nagyon jól sikerült elemzés lett, Dani! Tetszik a gondolatmenet, ahogy próbálod kitalálni, hogy ki hogyan gondolkodhat. :)
2.A Jets trade-je valóban azt támasztja alá, hogy tudja kit húznak előtte. Viszont Darnold mellett képtelenségnek tartom, hogy letegyék a voksukat. Nem dobált a combine-on, a Pro Day-e még nem volt. Ha ott lenyűgöző lesz, akkor elhiszem, hogy a Browns őt akarja, de anélkül elképzelhetetlenek tartom. A Jets viszont cserélt és ez nem lehet véletlen. Lehet pont azt tudják, hogy Darnoldot semmikép nem fogja a Browns?
3. A Giants-ban biztos vagyok, hogy Barkley-t húzzák. Nem véletlenül mennek el a határig a sapkában. 2018-ra tesznek fel mindent.

Zsolt
Zsolt
2018-03-18 09:43

“A Rams a 6. helyről mozgott fel a 2.-ra és ezért két első és egy második kört kellett még beáldozniuk pluszban. ”
fordítva, a Redskins mozgott fel a Rams helyére. (a cikk szempontjából persze teljesen lényegtelen apróság)

katonadani
Reply to  Zsolt
2018-03-18 10:24

Igen, nyilván. köszi, javítva.

Sarossy Dávid
Sarossy Dávid
2018-03-18 12:05

Nekem nehogy a Giants-be kerüljön Barkley??. Go Cowboys!

balentin
balentin
Reply to  Sarossy Dávid
2018-03-19 05:37

Hosszútávon inkább ő, mint egy Rosen.

touchdown29
touchdown29
2018-03-18 20:41

Már az Eeagles fel trrade-nél sem értettem, hogy egy csapat, honnan tud arról mit akar a másik. 1/1-en akár kerek perec is megmondhatná az egyik csapat (ha már tudja,), hogy kit akar, hiszen senki nem tud ellene tenni. Így viszont segíti valamilyen szinten a többi csapatot, mert jobban át tudják gondolni a dolgokat. Az viszont rejtély továbbra is, hogy miként jut info-hoz egy csapat egy másikkal kapcsolatban. Ahogy a cikkben is le van írva, valószínűleg tudják ki mit fog csinálni, de honnan? Valaki megsúgja nekik, vagy mi?

katonadani
Reply to  touchdown29
2018-03-19 07:32

Beszélgetnek a csapatokkal, nincs akkora titkolózás, mint gondoljuk, vagy ami eljut hozzánk. Azért ha cseréről beszélgetsz egy csapattal, feljön, hogy kit akarnak, kit szeretnek és persze lehet itt is hazudni, de általában elég jól ki lehet következtetni a beszélgetésekből, legalábbis én így gondolom. Plusz persze mennek a belsős infók is

touchdown29
touchdown29
Reply to  katonadani
2018-04-27 01:31

Belső infó alatt mit értesz? Egy tégla kiadja az infókat egy havernak a másik csapatnál, vagy mi? :D

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  touchdown29
2018-03-19 11:04

Például a combine alatt kivel mennyit beszélgetnek, foglalkoznak, egyáltalán kik beszélgetnek az adott játékossal a csapat részéről, sokat elmond másoknak is. Vagy a kérdések minősége is. A “Buzi-e vagy?”, “Vanília vagy eper fagyit eszel?” és hasonló épületes kérdésekkel megterhelt interjút azért szintén beszédes.

Kopi3.14
Kopi3.14
2018-03-18 22:21

Tudom Dani, hogy nem tartod normális opciónak RB-t 1/1-re, és korábban is húztad a szád az 1/4-re, de én ledobnám a taktikai nuke-ot : Browns RB 1/1 és BPA QB 1/4. Ugyanis egy jó futó és egy mobilis irányító az option playek hatékonyságát nagyon meg tudja növelni, plusz a jó futó sokat segít és tehermentesít az újonc franchise QB életén amíg rendesen bele nem rázódik a ligába.
Ez a lépés sok csapatnak okozna fejfájást a hogy és kit draftoljunk fel, vagy le mozogjunk témában.

katonadani
Reply to  Kopi3.14
2018-03-19 07:31

ha lenne irányítója a Brownsnak, akkor on board lennék Barkley 1/1-re. Így, hogy nincs, nem vagyok.

Sokszor leírtam már kommentekben (meg itt fent is a Jetsnél), hogy nem lehet úgy gondolkodni, hogy jó lesz, aki marad. Ki kell húzni, akiről úgy gondolják, hogy a legjobb. Ennyire egyszerű, nem szabad ezt halasztani

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  katonadani
2018-03-19 10:16

Az a baj ezzel, hogy bármelyik QB-t is visz a Browns, úgyis bust lesz, és ezt ott Cleveland-ben is tuják. Akkor már ne legyen mellé egy jó futójuk is? xD

Viccet félretéve… Nem kérdés, hogy QB-t fog húzni a B 1/1-re. Barkley nagy spíler lesz, de ennyit nem ér úgy, hogy nincs a csapatnak fr irányítója. Eleve ott volt a keretben Duke Johnson, aki egy elég jó playa, és akkor még odahozták mellé Hyde-ot is egy szép szerződéssel, ezek nem éppen arra utaló jelek, hogy akkor még hoznak egy újabb futót a draftról is. Inkább azt mutatja, hogy fel vannak rá készülve, hogy 1/4-en lehet már nem lesz bent Barkley.

A Giants-nél sem hiszem, hogy behúzzák Saquon-t. Szerintem ez az egész utalgatás csak smoke screen, hogy a barnák megijedjenek és kivigyék őt 1/1-en. Így NewYork-ban kedvükre válogathatnának a QB-k között. Nagyon kellene oda egy ilyen futó, és totál logikus húzás is lenne, de Eli sem lesz fiatalabb, és az sem valószínű, hogy a kövi pár évben újra ilyen “mélyen” válasszon a csapat. Ha mégis Barkley felé kacsingatnak, az azt jelenti, hogy Webb tudhat valamit, és benne látják a jövőt.

A Jets nem kérdés, csak az hogy ki marad nekik.

A Browns behúzza 1/4-en a csúcs RB-t ha még bent lesz, ha nem, akkor felkészül a Bills… (vagy cserélnek egyet a Denver-el, majd utána 1/5-ön a Bills-el, ha még bent lesz a nagy QB 4-es egyike)

A Colts meg kvázi megkapta az 1/1-et, hiszen – Barkley-t leszámítva – azt húznak akit csak akarnak, irányító meg úgysem kellett nekik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x