Connect with us

Hír

Brady nem jelent meg a Patriots önkéntes edzésein

Tom Brady nem vesz részt a New England Patriots önkéntes szervezett csapatedzésein (OTA), amik tegnap kezdődtek el. A sztárirányító egész holtszezonban külön készült, ezt folytatja tovább, feltehetően az edzések kötelező részéig bezárólag. Szokatlan ez Bradytől, hiszen eddig szinte mindig ott volt az OTA-ken, ráadásul 2013-ban így nyilatkozott ezekről az edzésekről:

 

 

Úgy gondolsz rá, hogy “Istenem, már megint egy OTA tavasszal és ez nem is olyan fontos” és hasonló dolgok futhatnak át az agyadon. De az az igazság, hogy ez adja meg az alapján az edzőtábornak. Aztán ha jó az edzőtábor, az általában azt eredményezi, hogy jó lesz a szezonkezdet is. És egy jó szezonkezdet jó helyzetbe hoz a szezon második felére, ami pedig jó rájátszáshoz vezet. Úgyhogy mindennek nagy jelentősége van…

 

Ez az egész nem mutat nagy harmóniát a Patriotsnál és persze ezek továbbra is teljesen önkéntes edzések és a felőle nincs kérdés, hogy tökéletes formában lesz Brady az edzőtáborra, de azért nem úgy ismerjük Tomot, mint aki nem használ ki minden lehetőséget arra, hogy összhangba kerüljön játékostársaival, főleg hogy új fegyverei is érkeztek a holtszezonban Jordan Matthews, Cardarrelle Patterson vagy Braxton Berrios személyében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!