Connect with us

Hír

Kendricks rögtön a kezdőbe került a Brownsnál

A Cleveland Browns a napokban igazolta le a Philadelphia Eagles által kivágott linebackert, Mychal Kendrickst, akivel elég komoly tervei vannak a csapatnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy rögtön a kezdőben találhatja magát.

 

 

A Browns linebacker sora Kendricks nélkül is elég jó nevekből állt. A Joe Schobert – Chris Kirksey duó tavaly minden védősnapen a pályán volt, de Jamie Collins is sok snapre számíthat, ha végre egészséges tudna maradni. Kendricks érkezésével minden bizonnyal Collins egy sorral előrébb fog lépni, hogy helyet csináljanak a frissen igazolt védőnek a kezdőben.

 

Középen fog kezdeni, de Gregg [Williams, a Browns védőkoordinátora] úgyis több package-t használ, így a gyenge és az erős oldalon is fel fog majd tűnni. Nem gondolom, hogy ez problémát fog számára okozni, hiszen remek képességű játékos.

– erősítette meg a linebacker kezdőtagságát Hue Jackson.

 

A tavalyi idényben Schobert volt a kezdő MLB a csapatban, aki ezzel erős oldali linebacker lehet az idei évtől, illetve Collins mozgatásával szituációs linebacker is. Kendricks egyelőre pihenőt kapott, hiszen márciusban műtötték a bokáját, és még nem képes teljesértékű edzésmunkát végezni, de a fejleményeikre ő is reagált.

 

Azért vagyok itt, hogy azt csináljam, amire megkérnek az edzők, és én ezt a lehető legjobban teljesítsem. Amíg kint vagyok a pályán, addig mindent megteszek a csapatért.

– mondta a 27 éves játékos.

 

$3,5 millióért ez nem volt rossz biznisz John Dorsey-tól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!