Connect with us

Hír

Ereck Flowers megkapja az utolsó esélyt a Giantstől

Ha csak egy játékost kellene megnevezni a Giants keretéből, akit bűnbaknak lehet kiállítani bármiért, az minden bizonnyal Ereck Flowers lenne. A korábbi első körös tackle viszont az utolsó szalmaszálba készül kapaszkodni a Nagy Almában.

 

 

A borzasztóan teljesítő játékost már árulta az idei offseasonben a Giants, ám cserepartner hiányában nem született megállapodás senkivel. Az eddig Eli Manning vakoldalát védő falembernek pengeélen táncolt a New York-i karrierje, de voltak arról hírek, hogy így is a kezdőben maradhat. És minden bizonnyal így is lesz: Flowers lehet a jobboldali tackle a 2018-as idényben, miután az eddigi összes holtszezon edzésen ő foglalta el ezt a posztot a falban. Nagy meglepetés nem született ezzel a döntéssel, mert bár versenyként hirdették meg ezt a posztot közte és Chad Wheeler között, sokak szerint semmilyen kérdés nem merült fel Flowers kezdetésével kapcsolatban.

 

Flowers bár első körös választás volt, mégis az idei szezon végén jár le a szerződése, hiszen a Giants nem élt opciós jogával a plusz egy szerződéses szezonért. A 24 éves játékosnak minden bizonnyal egy “make or break” szezon lesz a 2018-as, ha továbbra is a Giants kötelékébe akar tartozni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!