Connect with us

Fantasy

FK! Fantasy 2018 – Top28 WR

Az irányítók és a futók után következzenek az elkapók. Az ő rangsorukat talán a legnehezebb összerakni, mert a pár egyértelmű választáson kívül rengeteg a lehetőség. A legtöbb csapat ma már 3 elkapóval áll fel, ami azt jelenti, hogy három játékos közül kell igazságot tennünk. Ráadásul az elkapók szerepei között is nagy a szórás. Vannak az egyértelmű elsőszámú WR-ek, a mélységi célpontok, de vannak magas célpontok vagy slot elkapók is.

 

 

1. Antonio Brown

 

Brown évek óta a top3-ban van targetekben, elkapásokban és yardokban is. Egyelőre semmi nem indokolja, hogy bármelyik mutatóban komoly csökkenést kellene elkönyvelnünk nála.

 

2. DeAndre Hopkins

 

Hopkinsnak egy kisiklott éve volt, de azon kívül vita nélkül top3 fantasy WR. Watsonnal a háta mögött pedig elképesztően sok lehet a játékában.

 

3. Julio Jones

 

Jones egyetlen kritikája a kevés touchdown elkapás. Ez nem titkoltan az edzők hibája is, akik idén sokat hangoztatják, hogy Julio nagyobb szerepet kap a Red Zone-ban, mint az elmúlt években. Ez pedig nem jelenthet mást, mint sok pontot.

 

4. Michael Thomas

 

Ha valaki Brees első számú célpontja, akkor 100%-ig biztosított a sok yard és eredményes játék. Az egyetlen probléma vele, hogy Brees jobban szétosztja a targeteket, mint a többi irányító, így Thomas is fog veszteségeket elszenvedni. És akkor még ott a futójáték előretörése is.

 

5. Odell Beckham Jr.

 

A Giants offense-ben sok a potenciál és Barkley érkezésével talán egy kis levegőhöz is jut Beckham. A jó kémia közte és Manning között pedig garantálja a sok pontot.

 

6. A.J. Green

 

Green talán a legalulértékeltebb elkapó, és legalulértékeltebb fantasy elkapó is a top WR-ek között. Dalton egyetlen igazán megbízható embere, aki a játék minden elemében kimagasló. A Bengals offense azonban gyengébb, mint az előtte jegyzett elkapók támadósora, így feljebb nem tud kerülni a listán.

 

7. Keenan Allen

 

Allen egyetlen gyenge pontja a sérülékenység. Az állapotával azonban nem tudunk előre számolni és ha bízunk benne, hogy végigjátssza a szezont, akkor itt a helye. Rivers több célpont közül választhat, de messze Allen a legmegbízhatóbb közülük.

 

8. Davante Adams

 

Adams épp az elmúlt években nőtte ki magát WR1 játékossá, ebben pedig az idei szezon segíthet neki a legjobban. Igazából kristálytiszta kihívó nélkül ő Rodgers elszőszámú célpontja, egyedül a TD-ket veheti el tőle Graham.

 

9. Stefon Diggs

 

Kirk Cousins érkezésének Diggs lehet a legnagyobb haszonélvezője, mert a Kapitány szereti az ilyen playmakereket, mint a fiatal elkapó. Thielen sok labdát fog elhalászni saját csapattársa elől, de kettőjük közül én Diggset érzem a biztosabb választásnak.

 

10. Mike Evans

 

Szörnyű éven van túl Evans és az egész Tampa is. A csodákban már annyira nem hiszek, de Evans egy középcsapatban is hozhat WR1 számokat.

 

11. Allen Robinson

 

Robinson kockázatos választás, de cserébe nagy lehetőség van benne. Trubisky elsőszámú célpontja, egy olyan offense-ben, ami talán az egyik legkreatívabb lehet a ligában. Ami ellene szól, hogy valószínűleg a labdák szét lesznek szórva a Maciknál.

 

12. Doug Baldwin

 

A liga talán legjobb slot elkapója, egyedüli megbízható célpontként várhatja Wilson labdáit. Ez nagy target mennyiséget jelent és várhatóan a Seahawks sokat is fog loholni az eredmény után.

 

13. Adam Thielen

 

Diggs vagy Thielen? Thielen vagy Diggs? Nehéz megmondani és nincs is nagy különbség a két elkapó helyezése között nálam se.

 

14. Brandin Cooks

 

Cooks a Rams támadóoldalának egy titkos fegyvere lehet. Végre egy igazán kreatív, megbízható célpont Goff számára.

 

15. Alshon Jeffery

 

A bajnokból nehéz kiemelni egyéneket bármilyen poszton is játszanak, de az elkapóknál Jeffery lehet a kedvezményezett. Övé lehet a legtöbb WR target és a célterületen is keresheti őt Wentz.

 

16. Larry Fitzgerald

 

Sajnos feltehetőleg utoljára férhet fel egy ilyen listán bárhova is Fitzgerald és most is csak azért, mert nincs más nagyon megbízható WR a csapatban. Akár Bradford, akár Rosen lesz az irányító, az biztos, ha magabiztos célpontot akar, akkor őt keresi.

 

17. Chris Hogan

 

Edelman kihagyja az alapszakasz elejét, így hatványozott szerep hárul Hoganra, aki szerintem az idény további részében sem fog eltűnni. Nagyszerűen játssza tisztára magát, Brady pedig szereti az ilyen célpontokat.

 

18. Jarvis Landry

 

Landry ellen csak a Browns kiszámíthatatlan formája és játéka szól. Top3 legbiztosabb kezű elkapó a ligában, aki hamar lehet Mayfield vagy Taylor kedvenc célpontja is. A csapat pedig várhatóan továbbra is sokat fog futni az eredmény után.

 

19. Golden Tate

 

A Lions a passzjátékra fog építeni, Stafford pedig így főleg Tate-re. Marvin Jones kivételével nincs is igazán aki elvinné a targeteket, így Tate biztos WR2-nek tűnik.

 

20. Tyreek Hill

 

Hill helyezése attól függ, mennyire hiszünk Mahomes berobbanásában. Ha nagyon, akkor top10 WR pick. Ha nem, akkor nincs a top30-ban sem. Én egyelőre nem tudom megítélni, így körülbelül itt próbálkoznék meg vele.

21. Juju Smith-Schuster

 

Fantasy szempontból egy előnye van JuJu számára, hogy Brown a csapattársa. Méghozzá, hogy leköti a védők figyelmét, így a fiatal elkapó vidáman fickándozhat a gyengébb képességű backek között.

 

22. Amari Cooper

 

A legkevésbé sem hiszek Grudenben és a koncepciójában, de nem lehet kizárni, hogy működni fog. Ettől függetlenül én egyelőre tartózkodnék minden Raiders játékostól, amíg lehet. Azonban Cooper itt már jó értéket képvisel, szóval nem lehet a végtelenségig halogatni.

 

23. Demaryius Thomas

 

A másik amiben nem hiszek, az a denveri offense sikeressége Keenummal és Joseph képességeivel. Ettől függetlenül itt már Thomas is jó értéken van, így meg lehet próbálkozni vele.

 

24. Sammy Watkins

 

Mahomes miatt Watkins is lutri, de talán kisebb valószínűséggel sül be teljesen, mint Hill, ha nem jönnek össze a dolgok. Ugyanakkor sokkal kisebb a potenciál is a játékában, inkább egy stabil közepes szintet hozhat.

 

25. Marquise Goodwin

 

Jó passzjáték nem működhet legalább egy jó formában lévő elkapó nélkül. Én jelenleg Goodwint tartom a legnagyobb tehetséggel bírónak Jimmy célpontjai között.

 

26. Michael Crabtree

 

A Ravens alaposan feltankolt elkapókból, de az egyetlen valóban jó játékos közöttük Crabtree. A sebessége már kopik, de továbbra is nagy százalékban nyeri meg az 50-50 labdákat.

 

27. DeVante Parker

 

Landry távozásával, kis túlzással csak Parker értelmezhető célpont Tannehill számára. Sok mindent nem kell várni se tőle, se a Dolphins offense-től, de elsőszámú elkapó révén korrekt target mennyiséget kaphat.

 

28. Josh Gordon

 

Aki még hisz a tündérmesékben, annak Gordon még egy utolsó támaszként szolgál. A Browns talán fejlődni is fog, így a tehetséges elkapónak még van egy utolsó lehetősége, hogy kijusson a gödörből.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!