Connect with us

Hír

A Rams agresszívan próbálta megszerezni Macket

Viccelődtünk azzal a Mack-trade előtt, hogy na majd a Rams az álomcsapat felépítésében a liga egyik legjobb pass rusherét is megpróbálja megszerezni. Most kiderült, hogy tényleg rámentek Mackre és egy elég agresszív ajánlattal álltak a Raiders elé. Ezt a Rams COO-ja, Kevin Demoff mondta el a Los Angeles Times számára, de a Raiders azt mondta nekik, hogy túl alacsonyan fognak húzni, így nem fog összejönni az üzlet.

 

Azt már elég nehéz elképzelni, hogyan tudták volna Donald után Macket is megfizetni Los Angelesben, hiszen jelenleg ketten együtt 46 millió dollárt keresnek évente, nem is beszélve Gurley vagy Cooks fizetéséről, akikkel szintén idén állapodtak meg. Az még érdekesebb, hogy nyíltan be is vallották, hogy keményen próbálták megszerezni Macket, bár lehet ez inkább egy PR-fogás az Angyalok Városában.

 

A Ramsből egyébként hiányzik egy jó edge rusher, ez lehet a védelmük gyenge pontja. Persze ha Donald, Suh és Brockers középről elég nagy káoszt tudnak okozni, akkor lehet, hogy szerényebb képességű szélső pass rusherekkel is megoldhatják a feladatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!