Connect with us

Hír

Meglepő lépés, a Lions kivágta Anthony Zettelt

A Detroit Lions egyik gyenge pontja a passzsiettetés volt tavaly, és ezt a sérülések sem könnyítették meg. Éppen ezért furcsa, hogy a tavalyi kezdőjüket, Anthony Zettelt napokkal a szezonkezdet előtt kivágták.

 

 

Zettel a regnáló GM, Bob Quinn első draftján érkezett Detroitba a hatodik körben, tavaly Kerry Hyder sérülését követően mind a 16 meccsen kezdett. 6,5 sacket szerzett ezeken a meccseken, amivel a Lions második legjobb pass rushere volt tavaly, és ha stabil kezdőnek nem is, rotációs játékosnak bőven elfért volna a rosteren. Matt Patricia, az újdonsült főedző azonban másképp gondolta, és lemondott a 26 éves játékos szolgálatairól. A döntés hátterében az állhat, hogy Patricia rászabadítaná minden varázsporát a védelemre, ami egyben azt is jelenti, hogy a 4-3-as alapfelállásra berendezkedett Lions gyakrabban váltana 3-4-es frontra, amibe Zettel már nehezen illeszthető.

 

Helyére a Giants szabadügynökét, Romeo Okwarát hozta el a Lions, aki bár szintén 4-3-ban játszott New Yorkban, jól boldogul OLB-ként is. A tavalyi évben térdsérülés miatt csak 6 meccsen lépett pályára a korábbi draftolatlan játékos, de most új csapatban új fejezet nyílhat az NFL pályafutásában. Zettelnek vélhetően nem kell attól tartania, hogy csapat nélkül marad, jó korban van egy jó szezon után, vélhetően biztos talál magának új állomáshelyet a mai napon a waiver claim időszakot követően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!