Connect with us

Érdekességek

Bő fél év alatt szinte teljesen kicserélődött a Browns 53-as kerete

Egészen hihetetlen, mekkora átalakuláson ment át a Cleveland Browns kerete az előző szezon vége és az idei szezon kezdete között. Az alábbi képen az látszik, hogyan nézett ki a Browns rostere a 17. fordulóban – az IR-en lévő játékosok nélkül -, és hogy abból a csapatból kik nincsenek már jelenleg a Brownsnál.

Itt pedig a jelenlegi 53-as keret látható összehasonlításképp:

 

A tavalyi végső 53-as keretből tehát 33-an nincsenek már a csapatnál. Azt persze hozzá kell tenni, hogy IR-en volt Jamie Collins, Emmanuel Ogbah és Derrick Kindred is, akik viszont most is a Browns tagjai, ez minimálisan árnyalja a képet, de így is bőven több, mint a keret fele kicserélődött konkrétan kilenc hónap alatt. Egész egyszerűen lenyűgöző ez a változás.

 

Ez a kicserélődés legnagyobb részben annak köszönhető nyilvánvalóan, hogy új vezetés van, Sashi Brownék helyét John Dorsey vette át a stafétát, akiről az a széleskörű vélekedés, hogy a focihoz és a játékosokhoz jobban ért, mint az analitikai mester elődje. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a nagy átalakulás Sashi Bronwéknak is köszönhető, hiszen annyi magas draftcetlit halmoztak össze az idei draftra és olyan sok cap space állt rendelkezésre, hogy nem volt nehéz dolga Dorsey-nak átalakítania a keretet.

 

Szinte lehetetlen elképzelni, hogy ne lépjen előre a Browns, már csak abból is fakadóan, hogy ehhez mindössze egyetlen meccset kellene nyerniük idén. Ennél persze jóval nagyobbak a várakozások, aztán majd meglátjuk, mit tudnak kihozni a teljesen új keretből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!