Connect with us

Hír

Brees: Mayfield sokkal jobb lehet nálam

Drew Brees minden bizonnyal az idei év végétől elmondhatja magáról, hogy ő passzolta a valaha volt legtöbb yardot az NFL történetében. Jövőre pedig ugyanez igaz lehet rá touchdownok tekintetében (akár idén, ehhez 48 TD kellene még). Úgyhogy amikor ő valakiről azt mondja, hogy nagy játékos lesz belőle – még akár nála is jobb -, akkor az a legnagyobb dicséretek egyike. Brees elismerését pedig egy újonc irányító vívta ki most, aki még egy snapet sem játszott az NFL-ben tétmeccsen. Az 1/1-es Baker Mayfield.

 

 

Úgy gondolom, hogy sokkal jobb lehet nálam. Minden képessége megvan. Atletikusabb nálam, valószínűleg jobban tud mozogni nálam, erősebb a karja is. Követtem az egyetemi karrierjét és le voltam nyűgözve, főleg tavaly.

 

Mayfieldet prospectként magassága miatt természetesen sokan hasonlították Breeshez – kevés 185 centi alatti irányító van a ligában, így elkerülhetetlen volt. Attól viszont még fényévekre van a jelenleg is Tyrod Taylor mögött padozó újonc, hogy profi karrierjét is Breeséhez lehessen hasonlítani. Viszont ha Breesnek bejön a jóslata, akkor a Browns sincs messze attól, hogy végre felvirágozzon.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!