About the author

4 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Ez szerintem nem volt egy hihetetlenül kreatív játék, viszont a jó coverage miatt, egy nagyon pontos dobásra volt szükség. Igazából a hátsó kameraállásból látszik jól, (az ismétlés abból volt), hogy a dobás pillanatában Goff szemszögéből, Carr mögött nem is látszik semmi Gurleyből, az ilyen jó fedéseknél többnyire kidobják a labdát, Goff megpróbálja bevarázsolni és sikerül is egy nagyon szűk keretbe bedobni, a labda célba érkezésének pillanatában is éppen, hogy látszik Gurley, de a labda éppen a kezében landol. Tökéletes dobás, egyáltalán nem érzem túl könnyű TD-nek, az igaz, hogy az O fal parádésan megállítja a 4 emberest pass rusht úgy, hogy egy O fal ember még marad is szabadon.

 2. 2

  Doppelspeiche 154

  Igen, ezt az iränyitok 10-böl 8-szor tuldobjäk, mert felnek ez inttöl vagy azt hiszik, h a következö downnäl jobb lesz a szituäcio.

 3. 3

  balentin

  A játékkal a jó matchup kiválasztására akartam utalni, nem arra, hogy milyen kreatív hívás volt. A TD pedig azért volt könnyű, mert Barr egyszerűen nem bírta lereagálni Gurley sebességét, a csípőjét túl későn fordította és nemes egyszerűséggel lemaradt az emberéről. Gurley 7 yardon kb. kettőt vert rá, ami ilyen szinten, főleg a red zone-ban óriási előny. Ezt nehéz lenne jó coverage-nak titulálni. Ráadásul Barrnak segítsége sem volt, nem jött a safety oldalról, aki tényleg megnehezíthette volna a dolgát. Szép volt az adjustment, de ez nem volt egy nehéz munka.

 4. 4

  petipajti

  ugyanígy készült kupp első és woods td-je. tökéletesen látszik, hogy miért a kisebb méretű, gyorsabb lb-k dominálnak manapság. klasszikus méretekkel egyszerűen felvehetetlen a verseny az ilyen játékoknál.
  amúgy goff és cousins is jóval nehezebb labdákat dobott meg a meccsen, hihetetlen volt.
  nincs nagy gond a vikingekkel 10/9 csapatot valószínűleg vertek volna, csak ez a rams bitang jó. a bills elleni nem kellett volna…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team