Connect with us

Hír

Myles Garrett nem fog egy sérülést kockáztatni, csak hogy ne kapjon zászlót

A dolphinsos William Hayes annyira próbált nem ráesni Derek Carra és elkerülni a sárga zászlót az irányító bántalmazásáért a Raiders elleni meccsen, hogy elszakította az ACL-t. A Browns pass rusher Myles Garrett ezzel kapcsolatban azt mondta  a Cleveland Plain Dealernek, hogy neki esze ágában sincs változtatni a játékstílusán és nem érdekli, ha zászlót kap érte, nem fog egy sérülést kockáztatni.

 

 

A dolog onnan indult, hogy tavaly Aaron Rodgers megsérült, miután Anthony Barr a földre vitte és teljes testsúlyával ráesett az irányítóra. A liga ezért úgy döntött, hogy mostantól ezt nem szabad, ami ahhoz vezetett, hogy a bírók össze vissza dobálják a zászlókat az állítólagos roughing the passerek miatt, a pass rushereknek pedig fogalmuk sincs, hogy mit kellene tenni.

 

 

Különösen Clay Matthews van teljesen elveszve az új szabályok behozatala óta: az idei szezon előtt négyszer büntettek roughing the passerért, míg idén három meccsen három a mérlege (az egyik egy győzelembe került). Nem csoda, hogy egyre többen akadnak ki a szabályok miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!