Connect with us

Érdekességek

A Rams utolsó veretlenként el van átkozva

A harmadik forduló után csak három veretlen csapat volt az NFL-ben. A negyedik forduló után már csak kettő. Most pedig már csak egyetlen egy, a Los Angeles Rams áll vereség nélkül. Ez egy jó dolog, nem? Nem olyan biztos!

 

A sors nem kedvezett az utóbbi időben a legtovább veretlen csapatoknak. Tavaly a Chiefs volt a mostani Rams helyében, kikaptak a Wild Card körben. Egy évvel korábban a Vikings be sem jutott a rájátszásba. A Panthers 2015-ben eljutott a Super Bowlig, de ott kikapott.

 

 

És ha már Rams, mikor legutóbb ők voltak a legtovább veretlen csapat (2001), bejutottak a Super Bowlba, de ott kikaptak a Patriotstól. Azóta hét csapat jutott be a Super Bowlba legtovább veretlen csapatként, és mindössze egy, az Indianapolis Colts tudta 2006-ban elhódítani a Lombardi trófeát. Azt persze jegyezzük meg, hogy 1999-ben is a Rams maradt legtovább veretlen az NFL-ben, abban az évben megszerezték történetük első és eddig egyetlen Lombardi trófeájukat.

 

Ezen természetesen egyelőre még nem kell aggódnia McVay fiainak, először azon kell törniük a fejüket, hogyan jutnak minél magasabb kiemeltként a rájátszásba és ott aztán hogyan jutnak el a nagydöntőig.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!