Connect with us

Hír

Betört egy ismeretlen házba, csak úgy leült az asszony mellé, letartóztatták, majd kivágták

A Broncos szurkolói nagyon várták azt a pillanatot, amikor Chad Kelly, a tavaly hetedik körben draftolt irányítójuk pályára léphet a csapatban. Ez már nem fog megtörténni, nem ő fogja leváltani Case Keenumot és nem ő lesz a franchise megmentője, hiszen kivágta a Broncos, miután elég furcsa incidenst követően letartóztatták.

 

 

Kelly épp Von Miller Halloween buliján vett részt, ahol agresszívan kezdett viselkedni, valakivel fizikai összetűzésbe is keveredett, aztán a biztonsági őrökkel is nézeteltérése akadt. A biztiőrök a helyszínen akarták tartani, hogy lenyugodjon, ő azonban elmenekült, majd egy háztömbbel arrébb bejutott egy tök ismeretlen házba és csak úgy leült a kanapéra egy nő mellé, akinek a kezében a kisgyermeke volt. A nő az uráért kiáltott, aki fejen ütötte Kellyt a porszívó fémcsövével.

 

Kelly ezután elhagyta a házat és visszatért a buli helyszínére. Itt Ubert akart hívni, de a rendőrök gyorsabbak voltak és le is tartóztatták. Arról nem szól a fáma, hogy alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatt lett volna az irányító, de ez elég nyilvánvalónak tűnik.

 

Kelly off-field problémák miatt csúszott egyébként a 7. körig tavaly, hiszen kivágták a Clemsonról, illetve egy szórakozóhely előtt verekedésbe keveredett és azzal fenyegetőzött, hogy egy AK47-essel szétlövi a helyet. A Hall of Famer Jim Kelly unokaöccse most waiverre kerül és bárki felveheti. Helyét Keenum mögött a korábbi Browns játékos, Kevin Hogan veszi át.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!