Connect with us

Hír

Wilks: Korai még kirúgásokról beszélni

Steve Wilks, a Cardinals főedzője még hét közben azt mondta, hogy ha most kikapnak, akkor mindenki állása veszélyben van, még az övé is. Miután Broncos csúnyán elintézte őket az éjjel 45-10 arányban, természetesen erről is volt szó a meccs utáni sajtótájékoztatón.

 

A változásokról fogtok engem most kérdezni, igaz? Egyelőre korai változásokról beszélni. Mindenkinek értékelni fogjuk a teljesítményét, hiszen utat kell találnunk, hogy jó irányba induljunk el. Ez elfogadhatatlan és a szurkolóink többet érdemelnek.

 

 

A riporterek visszakérdeztek, hogy elsősorban Mike McCoyról beszélt-e Wilks, amikor változásokról volt szó.

Egyáltalán nem Mike McCoyról volt szó. Amikor változásokról beszélek, lehet szó a személyzetről, lehet szó a játékosokról, lehet szó a sémákról is. Egyelőre viszont ez korai, meg kell vizsgálnunk a dolgokat.

 

A Cardinals csak 223 yardot tett meg támadóoldalon, Josh Rosen három interceptiont dobott, hatszor sackelték és kétszer ki is ütötték a labdát a kezéből. A pintyek nem szereztek még idén egyszer sem 270 támadóyardnál többet egy meccsen, ilyen hosszú sorozatra pedig nem volt példa az NFL-ben 2007 óta. Mike McCoy felelőssége teljesen egyértelmű és könnyen lehet, hogy a következő fordulóban már nem ő lesz a támadókoordinátor. A helyét egyébként az irányítóedző Byron Leftwich vehetné át, aki nem is olyan régen még irányító volt az NFL-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!