Connect with us

Érdekességek

A Bears csúnyán keresztbe tett a Raidersnek

A Raiders nem tudott vagy akart megegyezni Khalil Mack-kel, így elcserélte őt a szezon elején. Sok csapat érdeklődött, azonban a Bears ajánlata tetszett a legjobban Grudenéknek: Mackért, egy 2020-as 2. és egy kondíciós 5. körért cserébe a Bears odaadta a 2019-es 1. és 6., illetve 2020-as 1. és 3. körét. Mint most kiderült, a 49ers ennél többet ajánlott.

 

 

Hogy miért nem a 49ers ajánlatát fogadta el a Raiders, az elég egyértelműnek tűnik (hisz mindkét csapat az NFC-ben játszik): vélhetően úgy kalkuláltak Grudenék, hogy míg a 49ers rájátszásba juthat Jimmy Garoppolóval, addig a Bears közelebb lesz a top10-hez. Azonban Garoppolo megsérült, Nagy pedig egy óriási mágus, így jelenleg így áll a helyet (az egyszerűség kedvéért feltételezve, hogy nem jobb, hanem csak ugyanazt az ajánlatot tette a 49ers):

 

[quote]a Raiders a 2019-es draft 1/1-es és 6/2-es pickje helyett az 1/28-ast és 6/28-ast kapja meg. [/quote]

 

Persze ez csak erős feltételezés, Mackkel talán nem lenne 1/1-es a 49ers, de vélhetően így is közel lennének a top5-höz. Grudenék tehát nagyon mellényúltak, és hacsak a Bears nem lesz jövőre a top5 leggyengébb csapatban (márpedig miért lenne), akkor a Raiders csúnyán pórul járt (még ha nem is hibáztathatóak érte, jó eséllyel a legtöbben inkább a Bears ajánlatát fogadták volna el).

 

Egyébként a Raiders Amari Cooperrel sem járt olyan jól, hisz egy top10-es pick helyett vélhetően egy 1/20-24 környékit fognak kapni, a Cowboys ugyanis úgy néz ki, hogy csoportgyőztesként bejut a rájátszásba.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!