Connect with us

Hír

Baldwin Shermanről, Sherman Wilsonról a reunió kapcsán

Richard Sherman visszatér Seattle-be – a San Francisco 49ers játékosaként. A franchise – talán nem túlzás ezt mondani – legikonikusabb alakja ellenfélként lép pályára a CenturyLink Fielden, ami természetesen a felszínre hozta a cornerback távozását a városból.

 

 

Doug Baldwin már az egyetemen is együtt játszott Shermannel, így nem csoda, hogy nagyon jó viszony alakult ki közöttük. A cornerback távozása sem volt akadálya annak, hogy rendszeresen beszélgessenek, és nyilván az egymás elleni összecsapásuk most külön beszédtémát igényelt. Sherman elmondta a héten egy interjúban, hogy nem számított arra, hogy sérülten kivágja őt a Seahawks, de megtették, és ez rendkívül fájt neki. Baldwin sem gondolta, hogy ez megtörténhet.

 

Hogy őszinte legyek, ez az egész baromi sz*rul ért véget. Nagyon szerettem volna, ha itt marad és ennél a szervezetnél játssza végig pályafutását, úgy gondolom ez járna neki. De ez a sport egy üzlet, és így alakult a helyzete, ami valahol bosszantó.

– mondta az elkapó.

 

Nos, mint ahogy azt a történelemből tudjuk, az Achilles-ín szakadást szenvedő játékos a márciusi kivágását követő másnap már a San Francisco 49ers játékosa lett, hiszen John Lynch azonnal lecsapott a klasszis cornerback játékjogára. Sherman a visszatérést annyival kommentálta, hogy jó érzés lesz megint Seattle-ben játszania és sok ismerős arccal találkoznia, de a foci az foci, és csak arra fog koncentrálni. Ugyanakkor elővették a már korábban is pedzegetett témát, miszerint Russell Wilson volt az atyaúristen a Seahawks öltözőjében, és ez sok játékosnak nem tetszett.

 

Nem volt különösebb kapcsolatom Russellel. Csapattársak voltunk a franchise legsikeresebb időszakában, ennyi.

 

Mikor Wilson és a Seahawks remek formája került terítékre, hozzátette, hogy látta már őt 5 interceptiont is dobni egy meccsen, szóval nem kell tőle megijedni már a meccs előtt napokkal. Pikánsnak ígérkezik tehát az NFC West csoportrangadója.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!