Connect with us

Hír

Mayfield: A Brownsnak Mahomest kellett volna választania Garrett helyett

Vasárnap összecsap a Browns és a Chiefs, a mérkőzés előtt pedig elég érdekesen nyilatkozott a barnák újonc, 1/1-es irányítója, Baker Mayfield. Szerinte ugyanis nem jelenlegi csapattársát, a pass rusher Myles Garrettet kellett volna egy évvel korábban választania a Brownsnak 1/1-re, hanem jelenlegi ellenfelüket, Patrick Mahomest.

 

 

 

Tehetség alapján, szerintem őt kellett volna. Imádom Mylest, de…

Egy Texas Tech rendszerből érkezve mindig ott lesznek a szkeptikus hangok, az emberek kétségbe vonják a képességet, mert csak ott ült és passzolt. A mi meccsünkön 88-szor passzolt, de amikor passzolásról van szó, akkor ő nagyon jó benne.

 

Mahomes ellen is az volt az egyik érv tavaly, hogy nem épp profi stílusú rendszerből érkezik, nem kapott életében under center labdát és ezt kockázatosnak találták a csapatok játékosmegfigyelői. Utólag persze látszik, hogy olyan nyers tehetség van a srácban, hogy az elképesztő. Egyébként azon a bizonyos Oklahoma-Texas Tech mérkőzésen 66-59 volt az eredmény 2016-ban, yardrekordot is döntöttek a Division I-ben 1708 egységgel.

 

Volt azon a meccsen egy játék, ahol balra forgott ki, megpöckölte a labdát és 65 yardot szállt a levegőben az endzone sarkába egy TD-ért. Olyan dolgokra képes, amire te azt hiszed, hogy nem is lehetséges.

 

 

Ez tényleg így van, Mahomeson látszik, hogy különleges játékos. Persze Myles Garrett is az, jelenleg második sackekben 8 egységgel, Aaron Donald mögött és ő is egy szörnyeteg. Persze Mayfield logikája rendben van, hiszen egy irányító mindennél fontosabb és utólag lehet jobb döntés lett volna Mahomest választani. Persze az is könnyen lehet, hogy a Brownsban nem teljesedett volna így ki.

 

Mi lett volna, ha őt választja ki a Browns? Akkor lehet, hogy Alex Smith még a Chiefsben lenne, lehet hogy Cousins még Washingtonban, lehet hogy Keenum még a Vikingsban. Baker meg… a Broncosban?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!