Connect with us

Érdekességek

Rivers rekordokkal teli estéje

Philip Rivers parádés formában van, a tegnapi Cardinals elleni mérkőzés pedig nem volt kivétel. A 29 passzkísérletéből 28 sikeres volt, dobott 259 yardot és 3 TD-t interception nélkül, majd az utolsó 12 percet a kispadról nézhette végig, miközben Geno Smith volt a pályán, hogy lefuttassák az órát.

 

 

Rivers több rekordot is beállított vagy megdöntött a találkozón. Egyrészt a 96,6%-os passzpontosság rekord egy meccsen (a minimum 20 passzt eleresztő játékosok között, tehát az egypasszos csodákat nem nézzük), eddig Ryan Tannehill és Alex Smith tartották ezt a rekordot az alapszakaszban 96,55%-kal. A rájátszásban Tom Brady a király, a 2007-es szezon után volt egy 92,9%-os mérkőzése.

 

Azonban nem csak ebben lett a valaha volt legjobb Rivers. Egymás után 25 sikeres átadással nyitotta a meccset, ez meccskezdésként rekord, hiszen Mark Brunell 2006-ban 22 jó passzal nyitott, ezt adta át a múltnak Rivers. Ráadásul a 25 sikeres passz egymás után rekordbeállítás is, Ryan Tannehill dobott ennyit meccskezdéstől és meccsvégtől függetlenül 2015-ben, de az annyiban volt más, hogy két egymást követő találkozót kellett egybevonni hozzá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!