Connect with us

Érdekességek

A Steelers mumusa: Rob Gronkowski

A hétvége talán legjobban várt összecsapása a Patriots pittsburghi vendégjátéka lesz. A Steelers számára pedig a legfontosabb Rob Gronkowski megállítása kell, hogy legyen, ezt ugyanis a múltban nagyon nem tudták megoldani.

 

 

Gronknak hat meccs alatt 39 elkapása, 664 yardja és 8 TD-je van a Steelers ellen. Legutóbbi összecsapásukkor is dominálni tudott: 13-szor vette őt célba Brady és 168 yardot szerzett belőle. A 110,6 yardos átlaga a legjobb bármely csapat ellen, akivel legalább kétszer találkozott már karrierje során. A 8 TD-je pedig a legtöbb bármely csapat ellen az AFC Eastet kivéve, akikkel ugyebár évi kétszer találkozik.

 

Mondhatnánk, hogy persze, ez mind a múlt, az idei évben majd megállíthatja őt a Steelers. Nos, az idei szezon alapján sincsenek jó kilátásai a pittsburghieknek. A Steelers ugyanis 144,2 yardot enged átlagban azoknak a játékosoknak, akik a slotból vagy a támadófal mellől indulnak, ez a második legtöbb a ligában. Rob Gronkowski pedig 90%-ban ilyen helyzetből futja az útvonalait.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!