Connect with us

Hír

Megvan Mariota ötödik támadókoordinátora

Matt LaFleur távozását követően megüresedett a támadókoordinátor poszt a Tennessee Titansnél. A csapat azt kommunikálta, hogy nem szeretnék elkapkodni a választást, és végül házon belül találták meg a Green Bay Packers újdonsült vezetőedzőjének utódját.

 

 

Az új OC az eddigi tight end edző Arthur Smith lett, amit azzal indokolt Mike Vrabel, a csapat főedzője, hogy szerette volna az eddigi sémát megtartani a támadók között. Smith ugyanis 2011 óta áll a Titans alkalmazásában, és négy különböző vezetőedző is igényt tartott munkálataira a saját stábjában. Érdekesség, hogy kezdetben védőkkel foglalkozott, és csak 2012 óta edzi a támadókat a Titansnél.

 

Elégedett vagyok, hogy Arthur lett a támadókoordinátorunk, ezáltal egy ilyen kiváló szakember kerülhet előtérbe, és mutathatja meg tudását. Lenyűgözött a sok ötlet amivel előállt, illetve hogy a meccsek közben is tudja mit kell csinálni adott szituációban a siker érdekében. Remek kezekbe kerülnek a támadóink, akik folytathatják a tavaly óta megkezdett utat és hogy fejlesszék képességeiket.

– mondta Vrabel.

 

Delanie Walker mindenképp hálás lehet Smithnek, hiszen az ő közreműködésével karrierje legjobb éveit produkálta Tennesseeben, pedig már lassan a visszavonulás is opció lesz nála az életkora alapján. Kérdés, hogy vajon Mariotával is megtalálja-e a közös hangot. Az ötödik évére készülő irányító ezzel az ötödik támadókoordinátorát fogyaszthatja profi karrierje során.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!