Connect with us

Érdekességek

Rivers vs Brady: A legöregebb kezdő QB-páros a rájátszásban

Az idei rájátszás 12 irányítója közül 6 legfeljebb 25 éves, ennek ellenére össze fog jönni (hacsak valami apokalipszisszerű esemény nem történik) a rájátszások történetének legidősebb QB-összecsapása a következő körben, ahol két igazán mindent megélt veterán csap majd össze Tom Brady és Philip Rivers személyében.

 

 

 

Brady 41 éves, Rivers pedig 37, ha ezt a két számot összeadjuk, akkor 78 jön ki, ennél több pedig sosem volt még a kezdő irányítók életkorának összege a rájátszások történetében. Bradynek nem fog sok minden változni a rekordlistáján, ugyanis eddig is ő tartotta a rekordot. Mikor Peyton Manninggel összecsaptak az AFC döntőjében, akkor Brady 37, Manning pedig 38 éves volt. Ezt a rekordot fogják most átadni a múltnak Riversszel karöltve.

 

Érdekesség, hogy volt ennél idősebb QB-csata a rájátszások történetében, csak az nem kezdőként. 1971. január 3-át írtunk, amikor Johnny Unitas és a Baltimore Colts megverte a 43 éves George Blandát és az Oakland Raiderst. Ugyan Blanda a találkozó nagy részében pályán volt, nem ő kezdett, hanem a 29 éves Daryle Lamonica.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!