Connect with us

Hír

Máris súrlódások lennének a Jets edzői között?

Akár egy családokról szóló valóságshow-t is lehetne forgatni a Jets jelenlegi edzői stábjáról. Adam Gase alig egy hónapja van a csapat élén, de állítólag már túl van az első kisebb konfliktuson is a segítőjével.

 

 

Rich Cimini, az ESPN munkatársa az egyik legmegbízhatóbb arc jetses témákban. Legutóbbi cikke alapján elég jó kis drámaklub alakulhat ki a Jetsnél, ahol állítólag már meg is történt az első kisebb csetepaté. Persze nem kell egyből rosszra gondolni, de nem árt erre a jövőben majd figyelni.

 

Szóval az történt, hogy a Jets szakmai stábja végre teljes, és Gase minden segítőjét megkapta a munka elkezdéséhez. Az egyikük Joe Vitt, aki a külső linebackerekkel fog foglalkozni a Jetsnél. Gase sem véletlenül akarta őt a stábba, hiszen nem csak azért ismerős számára, mert a Dolphinsnál együtt dolgoztak, hanem mert az apósáról van szó. Ez a szerencsésebb eset, hiszen Vitt is részt vett a Saintsnél elhíresült fejvadász botrányban, ami miatt eltiltást is kapott. Ő volt az, aki megvádolta Gregg Williamst az akkori komisszár előtt, hogy a tárgyalásokon hazudott, valamint kritizálta kollégáját, hogy a játékosai nem veszik elég komolyan, hiába viselkedik úgy mint egy idegbeteg.

 

Gase bár sosem dolgozott együtt Williamsszel, egy olyan szakembert szeretett volna a védelem élére, aki egy “defense head coach” lehet a stábban. Ilyen hatalommal viszont joga van azt kinevezni a saját stábjába, akit akar. A 60 éves edző első feladata az volt, hogy Blake Williamset is hozta magával a clevelandi stábból – ő Gregg Williams fia. Williams odáig van a fiáért, az egyik legjobb fiatal védőgurunak nevezte, és ideiglenes főedzői kinevezésénél rábízta a védelmi hívásokat. Gase-nek viszont nem tetszett, hogy egy ilyen közeli családtag is pozíciós edzőként van jelen, így linebacker edzőből egy asszisztensére módosította szerepkörét.

 

[quote]Hogy még csavarjunk rajta egyet, az így megüresedett helyre jött az egy bekezdéssel feljebb emlegetett Joe Vitt, amit állítólag Gregg Williams rettentően zokon vett.[/quote]

 

A kisebbik Williams ugyanakkor nem arról lett híres, hogy a jó irányba terelné a dolgokat. A Ramsnél több kollégáját is halálra idegesítette, mikor az egyik Combine során több prospecttel is üvöltözött az interjúk alkalmával, vagy szándékosan olyan helyre ült a buszon, ami egy kiemelt stábtagnak volt lefoglalva. A 34 éves edző eddig csak azokban a stábokban vett részt, amelyben az apja is, ez sokaknál kételyeket vet fel, hogy csak Williams szerint olyan jó szakember a fia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!